Închide meniul

Mihai Stoica a făcut praf un jucător al lui U Cluj după umilinţa din Gruia: „Nu mă miră că greşeşte flagrant. Se răzbună cu noi”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 21 decembrie 2023, 23:37

Mihai Stoica a făcut praf un jucător al lui U Cluj după umilinţa din Gruia: „Nu mă miră că greşeşte flagrant. Se răzbună cu noi

Mihai Stoica, anunţ despre plecarea lui Andrea Compagno

Mihai Stoica, în timpul unui meci al celor de la FCSB / Profimedia Images

Mihai Stoica a făcut praf un jucător al lui U Cluj după umilinţa din Gruia. Oficialul „roş-albaştrilor” l-a luat la ţintă pe Bogdan Mitrea, amintind şi de o evoluţie a acestuia cu Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Mitrea a evoluat un sezon la FCSB, între 2016 şi 2017. El a fost atunci împrumutat de la Ascoli. Nu e prima oară când Mihai Stoica are un discurs dur la adresa jucătorului.

Mihai Stoica a făcut praf un jucător al lui U Cluj după umilinţa din Gruia

„Nu am văzut cartonașe deloc la U Cluj. A fost un singur cartonaș galben, luat de Bîrligea.

Te aștepți la mult mai multă agresivitate într-un derby. Nu mă miră că Mitrea greșește flagrant la unele faze. Mitrea, când era la Craiova, a avut o evoluție oscilantă cu Farul, în sezonul trecut. El doar cu noi se răzbună.

Chiar nu înțeleg cum joacă în locul lui Miron. Am văzut cum a jucat U Cluj cu Rapid și mi s-a părut una dintre cele mai tari echipe din campionat. Poate că ăștia sunt ei fără Nistor. 

Reclamă

Îmi doresc în play-off echipe care să nu abordeze diferit partidele în funcție de adversar. Dar nu se va întâmpla. Depinde în locul cui ar fi U Cluj în play-off”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Nu e prima oară când Mihai Stoica vorbeşte de o răzbunare a lui Mitrea pe FCSB

Mihai Stoica a avut şi în trecut un discurs în care vorbea de o răzbunare a lui Bogdan Mitrea pe FCSB, echipă la care a evoluat un sezon. Mitrea nu a avut evoluţii strălucite la „roş-albaştri” şi s-a întors ulterior la formaţia de la care fusese împrumutat, Ascoli.

Am văzut că Mitrea e bucuros şi se răzbună împotriva noastră… Ok, a marcat, bravo lui dar nu înţeleg ce motiv are de răzbunare.

Reclamă 4 / 0/3

Că pe la noi, săracul, nu putea să marcheze nici măcar unui jucător de divizia C când am jucat cu Suceava.

Am fost foarte bucuros când am aflat că vine la noi, am zis că a jucat în Italia, la Ascoli, dar după, la noi… săracul… la noi tremura şi la încălzire. Asta este, ce să faci.

Unii sunt pentru presiune, alţii sunt pentru echipe din astea care nici aşa, nici aşa. Dacă erai mare sculă şi te dădea cineva afară, dar când tu… Mă rog..”, declara anterior Mihai Stoica pentru sursa citată.

Bogdan Mitrea a marcat în meciul FCSB – U Cluj 2-2

Bogdan Mitrea a înscris în acest an, pe 2 octombrie, în meciul FCSB – U Cluj 2-2. Mitrea a dat golul cu care clujenii au egalat-o pe FCSB, în minutul 88.

Plecăm cu un punct, e a treia oară când dau gol împotriva lor. Mă bucur de fiecare dată, e așa o mică revanșă”, spunea Bogdan Mitrea după meci.

Ioan Ovidiu Sabău a anunțat că vrea să plece de la U Cluj: „Jucătorii au nevoie de o altă persoană”

Ioan Ovidiu Sabău a anunțat că vrea să plece de la U Cluj. Tehnicianul a avut o reacție dură după eșecul uluitor cu CFR Cluj.

Partida dintre CFR Cluj și U Cluj s-a încheiat cu scorul de 4-0. Derby-ul Clujului, care a contat pentru etapa cu numărul 21 a sezonului de Liga 1, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

„Nu demisionez, dar poate jucătorii au nevoie de o altă persoană. O să discut și cu cei din conducere, dar poate ar trebui să se gândească și la altă variantă. Sunt principalul vinovat după acest rezultat.

Nu are rost să vorbim de tactică, nu e nimic de analizat astăzi. Este o diferență de valoare, de pregătire. Unii jucători sunt destul de fricoși încă, au nevoie de timp pentru maturizare. Jucătorilor le-am spus că le mulțumesc, le-am urat o vacanță frumoasă.

Eu sunt responsabil pentru această formă slabă, pentru modul în care ne-am prezentat astăzi. Ideea este că nu demisionez, dar conducerea ar putea lua în calcul și varianta schimbării unui antrenor”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, potrivit digisport.ro.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român 16:35 Dezastru pentru Dinamo! Aflaţi pe loc de retrogradare, „câinii” au mai primit o veste teribilă: „Nu vor mai putea folosi stema” Vezi toate știrile
Citește și