Închide meniul

OFICIAL | Jucătorul pe care Gigi Becali a plătit 250.000 de euro a fost transferat gratis de Mircea Rednic la UTA: „Bun venit!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 februarie 2024, 13:43

OFICIAL | Jucătorul pe care Gigi Becali a plătit 250.000 de euro a fost transferat gratis de Mircea Rednic la UTA: „Bun venit!

Jucătorul pe care Gigi Becali a plătit 250.000 de euro a fost transferat gratis de Mircea Rednic la UTA

Mircea Rednic şi Gigi Becali / Colah Hepta

Jucătorul pe care Gigi Becali a plătit 250.000 de euro a fost transferat gratis de Mircea Rednic la UTA. Alexandru Tudorie este noul jucător al arădenilor. „Puriul” speră ca atacantul de 27 de ani să îl ajute să se califice în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa din Arad a anunţat, pe pagina de Facebook, că s-au semnat actele şi că Tudorie este noul atacant al lui Mircea Rednic. Fostul internaţional de tineret al României s-a născut pe 19 martie 1996, la Galaţi, măsoară 1.92m şi vine de la Al-Adalah, din Arabia Saudită.

Jucătorul pe care Gigi Becali a plătit 250.000 de euro, Alexandru Tudorie, a fost transferat gratis de Mircea Rednic la UTA

Bun venit, Alexandru Tudorie! Alexandru Tudorie este, începând de astăzi, noul atacant al UTA-ei.

Fostul internațional de tineret al României s-a născut pe 19 martie 1996, la Galați, măsoară 1.92m și vine de la Al-Adalah, din Arabia Saudită.

A adunat 209 meciuri în Superligă pentru FC Voluntari, Universitatea Craiova, Steaua București, Oțelul Galați și Sepsi OSK. În prima ligă a României a marcat de 52 de goluri și a oferit 10 pase decisive. A mai evoluat în carieră pentru Arsenal Tula, în Rusia.

Reclamă

În total a adunat 28 de meciuri la naționalele de juniori și tineret ale României. A câștigat trei Cupe ale României în trei sezoane consecutive între sezoanele 2020/2021 și 2022/2023. Mai are în palmares o Cupă a Ligii, cu Steaua București, și o Supercupă a României, cu Sepsi OSK.

Îi urăm bun venit și la cât mai multe goluri în tricoul roș-alb!”, a anunțat UTA Arad.

Reclamă 4 / 0/3

În 2015, imediat după ce a câştigat titlul, Gigi Becali l-a transferat pe Alexandru Tudorie de la Oţelul Galaţi. A achitat un sfert de milion de euro. L-a cedat gratis la Voluntari doi ani mai târziu. Ilfovenii îl vindeau pe atacant la Arsenal Tula, în 2019, pentru 400.000 de euro.

Alexandru Tudorie a jucat un sezon şi pentru Universitatea Craiova. A marcat 2 goluri în 17 apariţii. În ediţia trecută de campionat Tudorie a marcat 11 goluri pentru Sepsi. În prezent are o cotă de piaţă de 1 milion de euro.

UTA este pe locul 12 în Liga 1, dar se poate apropia la un singur punct de play-off dacă o învinge pe teren propriu pe FC Botoşani.

Mircea Rednic, pus pe glume după ce l-a învins pe Sabău

Mircea Rednic a fost pus pe glume după ce l-a învins pe Ioan Ovidiu Sabău. A tras și un semnal de alarmă la finalul meciului U Cluj – UTA, scor 1-3, din etapa a 24-a a Ligii 1. „Puriul” le cere conducătorilor clubului liniște, pentru a putea îndeplini obiectivele.

Echipă omogenă, de aia nici nu au fost schimbări. Pe viteză știam că o să avem spații și că sunt vulnerabili pe zonă centrală.

Vă dați seama că am insistat foarte mult să vină, lumea nu are răbdare la Arad. Omondi pentru că nu a avut viză Schengen nu a putut intra. Nu avea ritm. Nu trebuie să fim egoiști.

Le-am zis, importantă e echipa. Acum, dacă reușim să câștigăm acasă, să batem pe Botoșani, atunci începem și noi să visăm. Altfel ar fi păcat de tot efortul care s-a făcut aici„, a declarat Mircea Rednic la digisport.ro.

Reclamă

Mircea Rednic a fost pus și pe glume la finalul meciului.

Sunt și eu ca Jurgen Klopp, în vara mă retrag, am obosit. Glumesc, nu am plecat când aveam motive serioase. La două săptămâni de la operație eram în vestiar la ei. Acest club mi-a întins o mână de ajutor și nu a fost ușor. 20 de plecări și 22 de veniri… Pe listă avem doar 12 străini, am făcut acest lucru pentru că trebuia să o fac, iar timpul îmi va da dreptate„, a spus Rednic.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și