Închide meniul

Nicolae Dică îl cere pe Florinel Coman la EURO 2024: „E din altă Ligă, am contribuit şi eu la această formă a lui”

Bogdan Stănescu Publicat: 3 martie 2024, 15:07

Reclamă
Nicolae Dică îl cere pe Florinel Coman la EURO 2024: „E din altă Ligă, am contribuit şi eu la această formă a lui

Nicolae Dică îl cere pe Florinel Coman la EURO 2024: "E din altă Ligă, am contribuit şi eu la această formă a lui"

Florinel Coman şutează într-un meci / Profimedia Images

Nicolae Dică îl cere pe Florinel Coman la EURO 2024. Antrenorul lui FC Voluntari a declarat într-o conferinţă de presă că vedeta FCSB-ului este cel mai bun jucător din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dică a subliniat că a contribuit şi el la forma lui Coman, în perioada în care o antrena pe FCSB.

Nicolae Dică îl cere pe Florinel Coman la EURO 2024: „E din altă Ligă, am contribuit şi eu la această formă a lui”

(n.r: Coman pare din altă Ligă?) Da, într-adevăr, este un jucător în formă maximă. În acest moment, cred că este cel mai bun jucător din campionatul României. Ați văzut și voi, și cu noi a reușit două goluri senzaționale. E jucător de echipă națională.

Mă bucur pentru el că a reuşit să ajungă la o formă foarte bună. Din punctul meu de vedere, am contribuit și eu la această formă a lui, atunci când m-am întors la FCSB trecea printr-o perioadă grea și eu l-am pus căpitan de echipă, i-am dat încredere. A avut și evoluții bune când am fost eu, am reușit să ne calificăm în grupe în Conference League.

Merită acest lucru. Am văzut că muncește, când muncești vin și satisfacțiile.

Reclamă

(n.r.: E greu de oprit?) Pentru noi a fost greu de oprit.

„Îmi doresc să fie la naţională”

(n.r: Poate fi „bombă” și la EURO?) Eu îmi doresc, cred că toată lumea își dorește ca el să fie la națională și să joace cu un randament mai bun decât o face la Steaua (n.r: FCSB).

(n.r: L-ai consiliat și mental, ai vorbit cu el, ai purtat discuții în privat?) Bineînțeles.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r: Era căzut?) În momentul când m-am dus acolo am discutat cu el, de asta a și fost primul căpitan de echipă.

(n.r.: În ce campionat îl vezi?) La calitățile pe care le are poate să joace în orice campionat din Europa, are forță și viteză. Atâta timp cât ai forță și viteză, poți juca în orice campionat”, a declarat Nicolae Dică în conferinţa de presă de dinainte de meciul Sepsi – Voluntari de mâine.

„Pot mai mult decât atât! Îi cunosc!” Florinel Coman şi Darius Olaru, lăudaţi de un fost coleg de la FCSB! Verdict despre titlu

Florinel Coman şi Darius Olaru au fost lăudaţi de Adrian Petre, fostul lor coleg de la FCSB. Coman şi Olaru au un sezon de vis la FCSB şi sunt primii golgheteri din acest sezon al Ligii 1.

Cei doi au marcat 14 goluri pentru FCSB în acest sezon şi îşi conduc echipa spre primul titlu după o pauză de 9 ani. Adrian Petre e de părere că cei doi nu şi-au atins forma maximă. Mai mult, Petre, care a ajuns la Tunari, în Liga 2, e convins că FCSB nu mai are cum să piardă titlul.

Da, clar, nu doar diferenţa asta de puncte, ci şi jocul pe care îl prestează şi forma lor (n.r. – dacă va câştiga FCSB tilul). Nu m-au surprins, le ştiu valoarea, ştiu ce pot, cred că pot chiar mai mult de atât (n.r. – de Coman şi Olaru). Îi cunosc foarte bine de la juniori, pe lângă faptul că am fost colegi la FCSB, cred că pot mai mult de atât şi sper să ajungă în străinătate, acolo îţi arăţi adevărata valoare şi cred că nu ar avea probleme, niciunul dintre ei”, a spus Adrian Petre în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:15 Cum arată cotele la câştigarea Balonului de Aur 2024, după calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor 14:27 Diagnostic cumplit pentru fotbalistul care era să îi provoace falimentul lui Dinamo! Jucătorul trece prin momente teribile 14:25 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră după negocierile pentru transferul lui Florinel Coman. Cum poate renunţa la 1.5 milioane 13:55 „Revoluţie” la Dinamo dacă echipa retrogradează! Cine îi vor înlocui pe Zeljko Kopic şi Andrei Nicolescu 13:55 Varianta Mircea Lucescu la Rapid a picat! Numele de pe lista lui Dan Şucu 13:15 Cum a fost surprins Zinedine Zidane, pe Santiago Bernabeu, la meciul care a dus-o pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor! 12:35 Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB 11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu 11:06 Anunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și