Închide meniul

Nicușor Bancu s-a plâns de starea gazonului, după Oțelul – Universitatea Craiova 1-1: „Terenuri mizerabile!”

Alex Ioniță Publicat: 6 octombrie 2024, 9:17

Reclamă
Nicușor Bancu s-a plâns de starea gazonului, după Oțelul – Universitatea Craiova 1-1: „Terenuri mizerabile!

Nicușor Bancu s-a plâns de starea gazonului, după Oțelul - Universitatea Craiova 1-1

Profimedia Images

Nicușor Bancu s-a plâns de starea gazonului, după Oțelul – Universitatea Craiova 1-1. Jucătorul oltenilor nu s-a ferit de cuvinte, la finalul partidei de la Galați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre Oțelul și Universitatea Craiova a contat pentru etapa cu numărul 12 a sezonului de Liga 1. Partida dintre echipele lui Dorinel Munteanu și Costel Gâlcă a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Nicușor Bancu s-a plâns de starea gazonului, după Oțelul – Universitatea Craiova 1-1

După meci, Nicușor Bancu a transmis faptul că a fost dezamăgit de starea terenului. Acesta a spus că gazonul de la Galați a fost „mizerabil” și că elevii lui Costel Gâlcă nu pot construi pe un asemenea teren.

„A fost un meci destul de dificil, contra unei echipe foarte bune. Știm cu toții cât de bine joacă pe teren propriu. E agresivă, iar jucătorii sunt montați. Știam ce va juca. Oțelul ne-a surprins doar la gol. Însă e bine că am reușit să revenim rapid.

Din păcate, terenul ne-a dezamăgit din nou. Oriunde am mers în deplasare am întâlnit acesta terenuri mizerabile. Nu poți construi pe aceste terenuri. Am încercat să ne adaptăm, să jucăm cu minge lungă.

Reclamă
Reclamă

A fost un rezultat echitabil. Nu merita nicio echipă să câștige. CFR a luat două puncte în lupta cu noi, dar sperăm să câștigăm cu FC Botoșani. Simțim că suntem mai bine, că am depășit acel moment greu. Azi am avut o atitudine bună, dar nu ne-a ajutat terenul. Așa că ne mulțumim cu un egal”, a spus Nicușor Bancu, la finalul partidei.

Costel Gâlcă, discurs rar în fotbalul românesc după remiza cu Oţelul

Costel Gâlcă a avut un discurs rar în fotbalul românesc după remiza cu Oţelul, scor 1-1. Antrenorul Universităţii Craiova a recunoscut că echipa lui Dorinel Munteanu merita să câştige partida.

Costel Gălcă a oferit o lecţie de fair-play fără precedent în fotbalul românesc şi a spus că echipa lui Dorinel Munteanu merita să câştige după aspectul jocului.

Reclamă

„A fost un meci cum mă aşteptam. Echipa mea nu s-a ridicat la aşteptările pe care le avem. Ştiam că e o echipă agresivă, care e mai bine adaptată la teren. Problema e că puteam să îi prindem pentru că vin la pressing om la om. Nu am putut să o facem pentru că şi ei au pus presiune. Lukic a luptat cât a putut, sper ca nivelul lui să crească de la meci la meci că avem nevoie de el.

Trebuie să fii inteligent, să te adaptezi terenului şi adversarului. Noi ca echipă să avem o progresie şi în joc şi în tot. E pozitiv pentru el şi pentru echipă că a marcat. Sper să marcheze şi alţi jucători. După jocul pe care l-am prestat astăzi, am câştigat un punct. Dacă trebuia să fie o câştigătoare, meritau ei. Acesta este adevărul. Pauza e binevenită, dar până la un punct. Vor pleca mulţi jucători la echipele naţionale şi să vină sănătoşi toţi”, a spus Costel Gâlcă la digisport.ro.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:12

Costel Gâlcă, anunț important despre Alexandru Cicâldău! Când va juca primul meci, de la revenirea la Universitatea Craiova

11:05

Foto„Aș fi preferat să mi se întâmple mie” Joselu, reacţie emoţionantă după ce Dani Carvajal s-a accidentat grav!

10:28

Mihai Stoica a anunțat când va reveni Siyabonga Ngezana! Fundașul de la FCSB va fi apt la un derby important

10:27

Levadiakos – PAOK, LIVE VIDEO, 20:30. Echipa lui Răzvan Lucescu caută prima victorie după trei meciuri pierdute

9:59

FCSB – Gloria Buzău LIVE TEXT (21:00). Campioana are nevoie ca de aer de puncte! Echipele probabile

9:44

Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri”

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 3 VIDEOSporting – Casa Pia 2-0. Golgheterul Gyokeres a făcut spectacol. Programul complet al etapei din Liga Portugal 4 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 5 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 6 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul
Citește și