Închide meniul
NEWS ALERT

OFICIAL! Sepsi şi-a prezentat noul antrenor. Detaliile contractului

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 noiembrie 2023, 18:48

OFICIAL! Sepsi şi-a prezentat noul antrenor. Detaliile contractului

Sepsi şi-a prezentat noul antrenor. Este vorba de germanul Bernd Stork, cel care i-a luat locul lui Liviu Ciobotariu. 

Captură Sepsi

Sepsi şi-a prezentat noul antrenor. Este vorba de germanul Bernd Storck, cel care i-a luat locul lui Liviu Ciobotariu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi a făcut anunţul pe reţelele de socializare. Storck a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, cu opţiune de prelungire pe încă unul.

Sepsi şi-a prezentat noul antrenor

Clubul Sepsi OSK a ajuns la un acord cu Bernd Storck pentru postul de antrenor principal. În vârstă de 60 de ani, Bernd Storck a semnat un contract până la finalul sezonului 2023-2024 cu clubul nostru, cu opţiune de prelungire. Bernd Storck a condus naţionala Ungariei timp de doi ani (2015-2017), iar apoi a pregătit echipe de club din Belgia (Mouscron, Cercle Brugge, KFC Genk, KAS Eupen și KV Kortrijk) și Slovacia (Dunajska Streda). De asemenea, a fost selecţioner al naţionalei Kazahstanului, în perioada 2008-2010.

Îi urăm bun venit şi mult succes noului antrenor al Sepsi OSK, Bernd Stock!„, a anunţat Sepsi pe reţelele de socializare.

„Îmi prezint scuzele pentru întârziere. Am aterizat la timp, dar străzile au fost foarte aglomerate. Sunt foarte fericit să fiu aici. Cred că am avut întâlniri foarte bune timp de două zile, am vorbit despre proiectul de aici, am văzut acest stadion frumos și am fost motivat instant să vin aici.

Reclamă

Avem un obiectiv mare, voi face totul pentru a urca echipa unde merită să fie. Am văzut câteva meciuri ale echipei, consider că avem mult potențial, mulți jucători buni. Îi voi antrena din greu, pentru a-i face mai buni, pentru a fi mândri de ei la finalul sezonului.

Play-off-ul este un obiectiv dificil, dar nu îmi e teamă. Obiectivul meu este întotdeauna să fac echipa mai bună. Am viziunea mea cu privire la cum trebuie să jucăm pe viitor, când avem mingea și când nu o avem. Cred că avem mulți jucători buni și că-i pot aduce la nivelul necesar.

Am o săptămână să pregătesc echipa pentru meciul cu Dinamo. Va fi dificil, dar cu ajutorul suporterilor și a tuturor celor din staff vom pregăti bine echipa„, a spus noul antrenor de la Sepsi.

Reclamă 4 / 0/3

Liviu Ciobotariu s-a despărţit de Sepsi

Liviu Ciobotariu nu mai este antrenorul celor de la Sepsi! Clubul covăsnean a anunţat că a ajuns la un acord cu antrenorul de 52 de ani privind rezilierea amiabilă a contractului. De asemenea, Cătălin Munteanu şi Adrian Iordache îşi vor rezilia şi ei contractele cu formaţia din Sf. Gheorghe.

„Conducerea clubului Sepsi OSK a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relațiilor contractuale cu antrenorul principal Liviu Ciobotariu. Totodată, clubul nostru a încetat, de comun acord, raporturile contractuale și cu antrenorii secunzi Cătălin Munteanu și Adrian Iordache.

Pe această cale dorim să le mulțumim pentru întreaga activitate desfășurată sub culorile clubului nostru și le urăm mult succes în continuare!”, a anunţat Sepsi Sf. Gheorghe, pe pagina de Facebook.

Liviu Ciobotariu a semnat cu Sepsi în vara acestui an, preluând echipa după ce covăsnenii s-au despărţit de Cristiano Bergodi. El a debutat în Supercupa României cu Farul, câştigând în luna iulie trofeul alături de covăsneni.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și