Închide meniul

Ovidiu Burcă a analizat-o pe Dinamo, după startul noului sezon de Liga 1! Verdictul fostului antrenor al „câinilor”

Alex Ioniță Publicat: 16 august 2024, 18:59

Reclamă
Ovidiu Burcă a analizat-o pe Dinamo, după startul noului sezon de Liga 1! Verdictul fostului antrenor al câinilor”

Ovidiu Burcă a analizat-o pe Dinamo, după startul noului sezon de Liga 1!

Ovidiu Burcă, în timpul unui meci / Profimedia

Ovidiu Burcă a analizat-o pe Dinamo, după startul noului sezon de Liga 1! Fostul tehnician al „câinilor” a venit cu un verdict despre echipa antrenată în prezent de Zeljko Kopic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După 5 partide jucate în Liga 1, Dinamo se află pe locul al 4-lea, cu 8 puncte, înainte de startul etapei cu numărul 6. Echipa lui Kopic vrea să facă uitat sezonul trecut și are ca obiectiv calificarea în play-off.

Ovidiu Burcă a analizat-o pe Dinamo, după startul noului sezon de Liga 1!

Dinamo a avut un parcurs bun și în startul sezonului trecut de Liga 1, atunci când era antrenată de Ovidiu Burcă. Totuși, mai apoi „câinii” au înregistrat rezultate slabe și s-au salvat, la baraj, de retrogradarea în Liga a 2-a.

Acum, Burcă a transmis că există o diferență între echipa de sezonul trecut și cea antrenată, în prezent, de Zeljko Kopic. Fostul antrenor al „câinilor” a spus că Dinamo este, în prezent, o echipă multa mai puternică.

„Nu ştiu dacă surprinzător, a fost un an de tranzicţie, lucrurile sunt mult mai stabile, antrenorul a avut continuitate, a început să cunoască bine clubul, campionatul, a identificat problemele. Acum, în opinia mea, singura problemă e că au 11, 12 jucători pe care se pot baza, dar când fac schimbări jucătorii nu mai fac ce făceau titularii.

Reclamă
Reclamă 4

E şi greu pentru că ai adus jucători cu salarii mari, care, poate, nu se pot dubla. Asta cred că e singura problemă pe care o are Dinamo. Cunosc destul de bine jucătorii tineri, au crescut şi ei, a fost şi pentru ei un an de tranziţie, au mai multă putere”, a declarat Ovidiu Burcă, la primasport.ro.

Giani Kiriță știe care este problema lui Dennis Politic!

Unul dintre cei mai importanți jucători din lotul lui Zeljko Kopic este Dennis Politic. Totuși, acesta are o problemă, în opinia lui Giani Kiriță. Fostul jucător este de părere că atacantul nu este constant.

”Am spus-o și anul trecut. Dennis Politic este un jucător foarte talentat, care poate ajunge mai sus decât aici (n.r. – Liga 1). El nu are constanță în jocuri. Face un joc bun, după care… trei nu le mai face deloc.

Reclamă

Este o problemă pentru el! Dacă nu are constanță, nu va fi un jucător de top. Astea cu accidentările… nu le comentez. Fotbalistic, dacă nu reușește, mental vorbind, să-și facă o analiză și să înțeleagă că trebuie să fie constant, nu va ajunge sus.

Calități are. Plus că are tot mediul de a face performanță la Dinamo: este căpitan de echipă, este printre cei mai buni fotbaliști, are toate ‘armele’, toată motivația. Dar trebuie să ducă echipa unde îi este locul”, a spus Giani Kiriță, potrivit iamsport.ro.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:04

Prima reacţie a lui Alex Mitriţă după ce a semnat prelungirea contractului cu Universitatea Craiova: „Este oraşul meu”

12:47

Scandal uriaş în Turcia! Preşedintele lui Fenerbahce a fost pus la pământ şi lovit cu sticle sub ochii lui Jose Mourinho

12:29

Alex Mitriţă a semnat! Contract până în 2028 şi clauză uriaşă de reziliere pentru vedeta lui Mihai Rotaru

11:48

Victor Angelescu a anunţat un nou transfer la Rapid după plecarea lui Albion Rrahmani!

11:46

CFR Cluj a aflat cine e arbitrul partidei cu Pafos! Delegarea făcută de UEFA la meciul echipei lui Dan Petrescu

11:08

Reacţia lui Ionel Dănciulescu după ce Mihai Stoica l-a certat pe teren pe Baba Alhassan!

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și