Închide meniul

Reacția conducerii lui U Cluj, după ce Ioan Ovidiu Sabău a anunțat că vrea să plece

Alex Ioniță Publicat: 21 decembrie 2023, 23:45

Reclamă
Reacția conducerii lui U Cluj, după ce Ioan Ovidiu Sabău a anunțat că vrea să plece

Reacția conducerii lui U Cluj, după ce Ioan Ovidiu Sabău a anunțat că vrea să plece. Comunicatul postat de „șepcile roșii”.

Ioan Ovidiu Sabău / Profimedia

A apărut reacția conducerii lui U Cluj, după ce Ioan Ovidiu Sabău a anunțat că vrea să plece de la echipă. Declarația tehnicianului a venit după înfrângerea în fața marii rivale, CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre CFR Cluj și U Cluj s-a încheiat cu incredibilul scor de 4-0. Partida a contat pentru etapa cu numărul 21 a sezonului de Liga 1 și a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reacția conducerii lui U Cluj, după ce Ioan Ovidiu Sabău a anunțat că vrea să plece. Comunicatul „șepcilor roșii”

După declarațiile făcute de tehnicianul Universității Cluj, conducerea clubului a publicat un comunicat, pe rețelele de socializare, în care și-a exprimat încrederea în acesta.

Oficialii clubului l-au citat pe Winston Churchill, un fost mare lider britanic, în acest comunicat și au menționat faptul că eșecul cu CFR Cluj nu a fost unul fatal pentru tehnician.

„Capul sus!

Reclamă

‘Succesul nu este final, eșecul nu este fatal: curajul de a continua este ceea ce contează!’ – Winston Churchill.

Ioan Ovidiu Sabău beneficiază de susținerea clubului, a conducerii și a suporterilor.

Am pornit în 2016 împreună la un drum. Am atins toate bornele pe care ni le-am propus. Următorul pas necesită și mai mult efort, și mai multă muncă, și mai multă răbdare. Îl vom face împreună!

Reclamă 4 / 0/3

Am știut cu toții, de la bun început, că nu va fi ușor. Drumul spre vârf nu e niciodată ușor. Dar împreună vom continua să urcăm. Pas cu pas, meci de meci, an de an.

Am pierdut cu 0-4 bătălia din teren, dar am câștigat cu 10-0 meciul din tribună și am arătat, încă o dată, că Clujul înseamnă doar „U”.

Capul sus, Neluțu! Capul sus, băieți! Capul sus, uiști!”, a fost comunicatul postat de oficialii clubului, pe contul oficial de Facebook.

Ioan Ovidiu Sabău a anunțat că vrea să plece de la U Cluj

După meciul din Gruia, Ioan Ovidiu Sabău a dezvăluit faptul că ar lua în calcul o plecare de la U Cluj. Totuși, tehnicianul „șepcilor roșii” a anunțat faptul că nu își va da demisia de la club, cel puțin momentan. Totodată, a dezvăluit ce mesaj a avut pentru jucători, care vor fi în vacanță până la cantonamentul echipei, de la începutul lunii ianuarie.

„Nu demisionez, dar poate jucătorii au nevoie de o altă persoană. O să discut și cu cei din conducere, dar poate ar trebui să se gândească și la altă variantă. Sunt principalul vinovat după acest rezultat.

Nu are rost să vorbim de tactică, nu e nimic de analizat astăzi. Este o diferență de valoare, de pregătire. Unii jucători sunt destul de fricoși încă, au nevoie de timp pentru maturizare. Jucătorilor le-am spus că le mulțumesc, le-am urat o vacanță frumoasă.

Eu sunt responsabil pentru această formă slabă, pentru modul în care ne-am prezentat astăzi. Ideea este că nu demisionez, dar conducerea ar putea lua în calcul și varianta schimbării unui antrenor”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și