Închide meniul

Scandal după Sepsi – Dinamo 1-1: „A fost penalty clar”

Bogdan Stănescu Publicat: 28 iulie 2024, 9:36

Reclamă
Scandal după Sepsi – Dinamo 1-1: „A fost penalty clar

Scandal după Sepsi - Dinamo 1-1: "A fost penalty clar"

Imagine din meciul Sepsi - Dinamo / Facebook Sepsi

Scandal după Sepsi – Dinamo 1-1! Antrenorul covăsnenilor, Bernd Storck, a acuzat că echipa lui a fost privată de o lovitură de la 11 metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prelungirile primei reprize, Eddy Gnahore a lovit mingea cu mâna în careu, după o lovitură de cap a lui Denis Ciobotariu.

Scandal după Sepsi – Dinamo 1-1: „A fost penalty clar”

A fost henț clar. Mâna lui era departe de corp. Din punctul meu de vedere, a fost clar penalty. Mâna lui a oprit mingea.

În repriza a doua, adversarul a făcut câteva schimbări și a intrat în joc. Nu știu de ce ne-am pierdut încrederea în a doua repriză. Parcă am vrut să ținem de acel 1-0, dar nu este posibil, trebuia să atacăm în continuare.

Noi nu am mai existat în joc. În defensivă ne-am descurcat bine, dar nu am fost capabili să jucăm ca în prima repriză. Am discutat la pauză că trebuie să jucăm ca în prima parte.

Reclamă
Reclamă 4

În general sunt mulțumit de cum arătăm până acum, dar trebuie să muncim, să arătăm la fel și în a doua repriză. Nu vorbim despre transferuri, trebuie să muncim, să ne antrenăm bine.

Avem programat un meci amical, planificat luni, toți jucătorii vor avea șansa să joace. Florin Ștefan a jucat foarte bine, pe o poziție nouă pentru el.

Este pe drumul cel bun, a marcat, merita acest lucru pentru că muncește foarte mult. Sunt bucuros pentru el pentru că are o poziție diferită, nu e doar fundaș, are și șanse ofensive, e un pic mijlocaș”, a declarat, după fluierul final, antrenorul lui Sepsi, Bernd Storck, pentru digisport.ro.

Reclamă

Zeljko Kopic anunţă transferuri la Dinamo după remiza cu Sepsi: „Îţi trebuie calitate pentru a marca”

Zeljko Kopic anunţă transferuri la Dinamo după remiza cu Sepsi. Formaţia din Ştefan cel Mare a obţinut un punct la Sf. Gheorghe, în etapa cu numărul trei din Liga 1.

Ştefan a deschis scorul încă din minutul 29 pentru gazde, în timp ce punctul a fost obţinut de către echipa lui Kopic în minutul 74, graţie reuşite lui Neagu, cel care a marcat la doar două minute după ce a fost introdus pe teren.

Zeljko Kopic a dezvăluit că le-a zis jucătorilor săi la pauză să joace mai tare împotriva unui adversar precum Sepsi. De asemenea, antrenorul croat al „câinilor” a declarat că Dinamo va mai face transferuri pe toate compartimentele, dorind să crească în interiorul lotuli concurenţa:

„E greu de jucat aici. În prima repriză au jucat cu mare intensitate. Nu ne-am putut face jocul, ei erau foarte tari în dueluri. La pauză le-am spus să joace mai tare, să atace spațiile.

Lucrăm mult la organizarea ofensivă, dar îți trebuie calitate pentru a marca. Vor mai veni jucători. Vrem pe toate compartimentele. Cu cât e concurența mai mare, cu atât rezultatele sunt mai bune”, a declarat Zeljko Kopic pentru sursa citată.

Kopic a avut şi cuvinte de laudă pentru Neagu, marcatorul „câinilor” de la Sf. Gheorghe:

„Sunt foarte fericit pentru Neagu Petru, că a reușit să marcheze. A arătat că are calitate și ne-a adus un punct important. Avem așteptări, toți din club vor să o facă pe Dinamo mai bună”, a mai spus Kopic.

 

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:30

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. David Popovici şi Bernie Szocs intră în acţiune. Programul complet

10:26

David Popovici debutează la Jocurile Olimpice 2024! Înotătorul român concurează la 200 de metri liber

10:20

VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori

10:14

Eduard Ionescu, mesaj emoţionant după victoria de senzaţie de la Jocurile Olimpice 2024: „M-am gândit la mama”

10:08

FotoPerformanţă uriaşă pentru un antrenor român! Sportiva pe care o pregăteşte a cucerit aurul la Jocurile Olimpice 2024!

9:46

Dennis Man a marcat în Galatasaray – Parma! Ce notă a primit după 30 de minute jucate în victoria contra campioanei Turciei

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia nu se va mai relua! Zak O’Sullivan a fost declarat câştigător, LIVE în AntenaPLAY 5 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă! 6 Foto„Spectacol amețitor!” Reacții împărțite, după festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice! Cât a costat întregul eveniment
Citește și