Închide meniul

Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali

Viviana Moraru Publicat: 19 aprilie 2024, 9:10

Reclamă
Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor! Sfat pentru Gigi Becali

Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar

Florinel Coman, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Ovidiu Burcă a tras un semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar. Fostul antrenor al lui Dinamo a transmis că roş-albaştrilor nu le va fi uşor, după plecarea lui „Mbappe”, sfătuindu-l pe Gigi Becali să investească într-un alt jucător banii pe care îi va încasa de pe urma transferului extremei stânga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman traversează un sezon de vis la FCSB şi a anunţat deja că îşi doreşte să plece, la finalul sezonului. Al-Duhail este echipa din Qatar care insistă pentru transferul internaţionalului român.

Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar

Ovidiu Burcă a declarat că Florinel Coman a ajuns la maturitate, din punct de vedere fotbalistic, astfel că a venit momentul să facă pasul şi să se transfere de la FCSB. Antrenorul a mai declarat că roş-albaştrii îi vor resimţi din plin lipsa extremei, care a marcat 18 goluri în acest sezon, în toate competiţiile.

De asemenea, Burcă îl îndeamnă pe Gigi Becali să cumpere un jucător de top, în locul lui Florinel Coman, cu o parte din banii pe care îi va obţine în schimbul mijlocaşului de 26 de ani.

„Nu este ușor să înlocuiești un jucător ca Florinel Coman. A ajuns la o maturitate extraordinară și nu este întâmplător faptul că a explodat în acest sezon și că a tras echipa după el. A ajuns la maturitate și din punct de vedere social, are familie, are copil. El lucrează foarte mult și individual, după antrenamentul cu echipa. Nu va fi ușor fără Florinel Coman, care are o siguranță foarte mare. Este așa cum era Tănase înainte să plece. Cred că e momentul ca el să plece, deoarece a ajuns la apogeul lui ca sportiv, cel puțin la nivel local.

Reclamă

FCSB poate reinvesti banii proveniți din transferul lui Florinel Coman. În România nu știu dacă vor găsi un fotbalist mai bun. Trăim într-o epocă în care putem alege din alte țări, alte continente, cu ajutorul unui sistem de scouting bun. Miza cea mai mare este calificarea în cupele europene (n.r. în grupele uneia dintre competițiile continentale) pentru cei de la FCSB”, a declarat Ovidiu Burcă, pentru prosport.ro.

Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar

Helmut Duckadam a transmis un mesaj categoric despre transferul posibil al lui Florinel Coman în Qatar. Fostul internaţional a transmis că „Mbappe” nu ar fi putut prinde un transfer mai bun, din punct de vedere financiar fiind o opţiune perfectă pentru familia lui.

Duckadam a subliniat faptul că Florinel Coman va câştiga un salariu colosal în Qatar, pe care vedeta de la FCSB nu trebuia să-l refuze. Şeicii sunt gata să-i plătească lui Coman nu mai puţin de două milioane de euro, pe perioada contractului.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu știu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun. Oricum, banii nu cred că erau aceeași. Eu cred că a ales, în primul rând, pentru familie. Foarte bine a făcut. Și-a asigurat viitorul lui și familiei sale.

În rest e prea puțin important. Nu știi ce îți rezervă ziua de mâine și poate că dacă ratezi un asemenea transfer poate nu mai ai șanse la un al doilea”, a declarat Helmut Duckadam, conform sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” Vezi toate știrile
Citește și