Închide meniul
Foto

Siyabonga Ngezana și-a cerut în căsătorie iubita din copilărie. Cât de frumoasă este viitoarea soție a fundașului de la FCSB

Publicat: 2 ianuarie 2024, 8:37

Reclamă
Siyabonga Ngezana și-a cerut în căsătorie iubita din copilărie. Cât de frumoasă este viitoarea soție a fundașului de la FCSB

Siyabonga Ngezana și-a cerut în căsătorie iubita din copilărie

Siyabonga Ngezana se pregăteşte de nuntă / Colaj Instagram

În prima zi din 2024, Siyabonga Ngezana și-a cerut în căsătorie iubita din copilărie. Fundaşul sud-african în vârstă de 26 de ani are motive de sărbătoare înainte de reluarea Ligii 1. A postat pe reţelele sociale imagini cu inelul de logodnă şi le-a transmis fanilor că este în extaz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

M-am logodit cu iubita din copilărie„, a scris favoritul lui Gigi Becali pe contul său de Instagram. Postarea a fost distribuită şi de Mbali Madindi, viitoarea soţie a jucătorului cotat la un milion de euro (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Siyabonga Ngezana și-a cerut în căsătorie iubita din copilărie

Primul care l-a felicitat pe Siyabonga a fost chiar coechipierul său de la FCSB, Damjan Djokovic. „Aşa, băiatul meu!„, i-a scris mijlocaşul care este pe picior de plecare de la vicecampioana României.

Reclamă
Reclamă

Logodnica lui Ngezana este pe placul patronului de la FCSB. Mbali postează citate religioase pe reţelele sociale.

Siyabonga Ngezana tocmai trăise o dezamăgire, după ce nu a fost convocat la Cupa Africii. Selecționerul naționalei sud-africane, Hugo Broos, a clarificat situația fundașului de la FCSB.

Când faci o selecție este vorba de alegeri. Dacă mâine îl aleg pe Ngezana, atunci vor exista colegi ai dumneavoastră care mă vor întreba de ce am lăsat alt jucător în afara lotului și l-am luat pe Ngezana, care nu a jucat niciodată pentru echipa națională până acum.

Reclamă

Singurul lucru pe care vreau să vi-l explic este acela că trebuie să iau decizii și știu că sunt jucători care ar merita să fie în lot, însă am posibilitatea de a alege doar 23, iar misiunea dificilă îmi revine mie.

Sunt de acord cu voi. Ngezana se descurcă foarte bine în România, știu asta, dar a trebuit să aleg. Apoi ar fi existat întrebi de ce Ngezana și de ce nu Mvala (n.r – Mothobi Mvala, fundaș central la Mamelodi Sundowns) sau de ce nu Sibisi (n.r – Nkosinathi Sibisi, fundaș central la Orlando Pirates).

Așa se întâmplă mereu. Ca antrenor trebuie să iei decizii și nu mereu le iei pentru că un jucător e mai bun decât altul. Uneori le iei în funcție de cum se înțelege jucătorul respectiv cu ceilalți și de experiență, un factor important pentru un turneu final precum Cupa Africii„, a spus selecționeru, potrivit  idiskitimes.co.za.

Decizia radicală luată Siyabonga Ngezana, după transferul la FCSB

Jucătorul în vârstă de 26 de ani, pe care Gigi Becali a plătit 600.000 de euro, a refuzat să se mute într-o cameră de hotel. A ales să locuiasă la baza de Berceni, pentru a rămâne concentrat 100% la fotbal.

Ngezana şi-a lăsat chiar şi iubita în Africa de Sud şi a oferit declaraţii pe placul patronului liderului Ligii 1.

Acum am totul aici, de asta am făcut sacrificiul de a locui în baza clubului. Există multe avantaje, nu cheltui bani afară, păstrez banii pe care i-aș fi dat pe hotel, îi economisesc și rămân concentrat, din moment ce am tot ce-mi trebuie aici, la club.

Oricând simt că nu am făcut destule la antrenament merg să mă antrenez suplimentar pe teren sau în sala de forță și mănânc sănătos, nici măcar nu trebuie să cumpăr mâncare.

Există un citat pe care l-am auzit, un tată sfătuindu-și băiatul: ‘Ai o carieră scurtă și trebuie să lași lucruri mărețe în urmă, deci fă mici sacrificii acum pentru a trăi o viață mai bună apoi’.

Pot să aplic acest sfat carierei mele, să fac sacrificii. Fără familie, fără iubită și fără prieteni. Suntem eu, Dumnezeu și fotbalul”, a declarat Siyabonga Ngezana pentru Idiskitimes, citat de digisport.ro.

Ngezana a jucat în 15 meciuri din Liga 1 şi a oferit o pasă decisivă. Are o cotă de piaţă de 1 milion de euro. Fundaşul primeşte, la FCSB, un salariu lunar de 13.500 de euro.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și