Închide meniul

Sorin Cârțu a lăudat-o pe FCSB, înainte de meciul cu Universitatea Craiova. A poreclit un jucător transferat în această iarnă

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 27 ianuarie 2024, 10:15

Sorin Cârțu a lăudat-o pe FCSB, înainte de meciul cu Universitatea Craiova. A poreclit un jucător transferat în această iarnă

Sorin Cârțu a lăudat-o pe FCSB, înainte de meciul cu Universitatea Craiova.

Sorin Cârțu / Hepta

Sorin Cârțu a lăudat-o pe FCSB, înainte de meciul cu Universitatea Craiova. Fostul președinte al formației patronate de Mihai Rotaru a vorbit despre avantajele vicecampioanei, înainte de partida din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre Universitatea Craiova și FCSB se va juca duminică, de la ora 20:00. Partida de pe stadionul Ion Oblemenco, care contează pentru etapa cu numărul 23 a sezonului de Liga 1, va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Sorin Cârțu a lăudat-o pe FCSB, înainte de meciul cu Universitatea Craiova. Cum l-a numit pe Baba Alhassan

Fostul oficial de la Universitatea Craiova este de părere că principalul avantaj al celor de la FCSB este reprezentat de calitatea jucătorilor de la mijlocul terenului. Acesta a vorbit despre Darius Olaru și Adrian Șut, dar și despre Baba Alhassan, jucător care a ajuns în lotul lui Elias Charalambous în această iarnă, de la FC Hermannstadt.

Totuși, Sorin Cârțu nu i-a pronunțat bine numele mijlocașului, iar acesta l-a poreclit „Albahan” și „Albașan”.

”FCSB-ul mi-a plăcut. Atuul lor forte este mijlocul. Au un mijloc foarte puternic.

Reclamă

(n.r. E cel mai puternic din campionat?) Absolut, absolut. Albahan, Albaşan, Alhasan cu Olaru şi cu Şut este axul central de care vorbeam. Este foarte greu să treci pe axul lor central”, a spus Sorin Cârțu, potrivit orangesport.ro.

Înainte de duelul dintre cele două formații, vicecampioana sezonului trecut este lider detașat în Liga 1, cu 47 de puncte după 22 de partide jucate. FCSB se află la 11 puncte de rivalele CFR Cluj și Rapid, care ocupă locurile 2 și 3. De cealaltă parte, oltenii pregătiți de Ivaylo Petev se află pe poziția a 4-a, cu 34 de puncte.

Alex Mitriţă a răbufnit înainte de Universitatea Craiova – FCSB

Mitriţă este cel mai în formă jucător al alb-albaştrilor. Are 8 goluri şi 6 pase decisive. Atacantul în vârstă de 28 de ani a ţinut să specifice că lupta pentru titlu este departe de a fi încheiată.

Reclamă 4 / 0/3

„Este o presiune în plus pentru că trebuie să acumulăm mai multe puncte, dar sper să fie un plus pentru noi acest lucru. Trebuie să ne concentrăm la fiecare meci, să nu ne gândim la diferenţa de puncte. Trebuie să luptăm până la capăt. Ce facem acum, să ne dăm deoparte, ca să câştige ‘Steaua’ campionatul? O victorie ne-ar debloca mental, ar schimba multe lucruri. Au un anumit număr de puncte în faţă, dar asta nu înseamnă că FCSB a câştigat campionatul.

Luptăm pentru acest obiectiv. Obiectivul nostru este să ne luptăm la campionat, fiecare echipă are un obiectiv. Sunt multe echipe care trebuie să joace contra lor şi vor avea meciuri grele şi pot pierde cu orice echipă”, a declarat Mitriţă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și