Închide meniul

„Să ne dăm deoparte, ca să câştige ‘Steaua’ campionatul?” Alex Mitriţă a răbufnit înainte de Universitatea Craiova – FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 ianuarie 2024, 15:31

„Să ne dăm deoparte, ca să câştige Steaua campionatul? Alex Mitriţă a răbufnit înainte de Universitatea Craiova – FCSB

Alex Mitriţă a răbufnit înainte de Universitatea Craiova - FCSB UTA Arad v Universitatea Craiova - Romanian Superliga, Cluj-Napoca - 20 Dec 2023,Image: 831393178, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Alex Mitriţă, în timpul unui meci / Profimediaimages

Alex Mitriţă a răbufnit înainte de derby-ul Universitatea Craiova – FCSB, din etapa a 23-a a Ligii 1. Starul grupării din Bănie s-a descătuşat în momentul în care a fost întrebat despre cele 13 puncte care îi despart de liderul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mitriţă este cel mai în formă jucător al alb-albaştrilor. Are 8 goluri şi 6 pase decisive. Atacantul în vârstă de 28 de ani a ţinut să specifice că lupta pentru titlu este departe de a fi încheiată.

Alex Mitriţă a răbufnit înainte de Universitatea Craiova – FCSB

Este o presiune în plus pentru că trebuie să acumulăm mai multe puncte, dar sper să fie un plus pentru noi acest lucru. Trebuie să ne concentrăm la fiecare meci, să nu ne gândim la diferenţa de puncte. Trebuie să luptăm până la capăt. Ce facem acum, să ne dăm deoparte, ca să câştige ‘Steaua’ campionatul? O victorie ne-ar debloca mental, ar schimba multe lucruri. Au un anumit număr de puncte în faţă, dar asta nu înseamnă că FCSB a câştigat campionatul.

Luptăm pentru acest obiectiv. Obiectivul nostru este să ne luptăm la campionat, fiecare echipă are un obiectiv. Sunt multe echipe care trebuie să joace contra lor şi vor avea meciuri grele şi pot pierde cu orice echipă„, a declarat Mitriţă.

Mitriţă speră ca echipa sa să arate o altă faţă începând de la meciul cu FCSB, după patru meciuri fără victorie în campionat.

Reclamă

Ne aşteaptă un meci foarte greu, cu o echipă foarte bună, care stă foarte bine atât ofensiv, cât şi defensiv. Eu vreau să ne dăm un restart şi sperăm că în meciul de duminică să arătăm o altă faţă şi să facem o figură frumoasă. Nu a fost o săptămână OK, venim după înfrângere, după nişte meciuri mai puţin bune. Trebuie să avem un restart şi trebuie să pornim de undeva. Eu cred că acesta trebuie să fie meciul în care să schimbăm totul, să avem o altă atitudine, să intrăm foarte concentraţi pe teren şi să luăm toate cele trei puncte. Trebuie să ne facem jocul nostru să nu mai repetăm greşelile din trecut„, a mai spus Mitriţă, potrivit agerpres.ro.

În ultimele patru etape ale Superligii, Universitatea Craiova nu a mai obţinut nicio victorie, înregistrând două rezultate de egalitate şi două înfrângeri. În acest moment, echipa antrenată de Petev ocupă poziţia a patra în clasament, cu 34 de puncte, fiind devansată de FCSB (47 puncte), CFR Cluj (36) şi Rapid (36).

Gigi Becali a dezvăluit echipa FCSB-ului şi în derby-ul cu Universitatea Craiova

Gigi Becali a dezvăluit echipa FCSB-ului şi în derby-ul cu Universitatea Craiova. Patronul FCSB-ului a anunţat, recent, că va spune mereu echipa înainte de meciuri, după ce a fost chemat la Comisia de Disciplină de secretarul general al FRF, Radu Vişan.

Reclamă 4 / 0/3

Ăştia 3 nu pot lipsi din echipă. Phelipe, Coman şi Băluţă, ca să ştie toată lumea. Fotbalist adevărat (n.r.: Luis Phelipe), se joacă cu mingea, nu o pierde.

Phelipe va juca în centru. El va fi atacant în centrul atacului. Asta e părerea mea. El trebuie să fie în centrul atacului. 500% cu ăştia vom ataca. Olaru şi Şut, al treilea cred că e Lixandru. I-am spus lui Rotaru. Şi cu ăia 2, 8.

Părţile laterale nu le ştim încă. Asta e problema, cu Under 21. (n.r: E de scos Radunovic?) Nu ştiu eu deocamdată cine iese. Cade Radunovic sau cade Creţu. Între Tavi şi Luis Phelipe nu se mai pune problema, am văzut ieri”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și