Închide meniul

„Sunt îngrijorat!” Andrei Nicolescu, mesaj clar după ce doi titulari de la Dinamo s-au accidentat înaintea derby-ului cu Rapid

Viviana Moraru Publicat: 13 august 2024, 10:52

Reclamă
„Sunt îngrijorat! Andrei Nicolescu, mesaj clar după ce doi titulari de la Dinamo s-au accidentat înaintea derby-ului cu Rapid

Andrei Nicolescu, mesaj clar după ce doi titulari de la Dinamo s-au accidentat înaintea derby-ului cu Rapid

Andrei Nicolescu / AS.ro

Andrei Nicolescu a transmis un mesaj clar, după ce doi titulari de la Dinamo s-au accidentat înaintea derby-ului cu Rapid. Administratorul special al „câinilor” s-a declarat îngrijorat, după ce Dennis Politic şi Hakim Abdallah s-au „rupt” în meciul cu Poli Iaşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a remizat cu Poli Iaşi, scor 2-2, şi se pregăteşte deja de derby-ul cu Rapid, din Giuleşti. Partida se va disputa duminică, de la ora 21:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Andrei Nicolescu, mesaj clar după ce doi titulari de la Dinamo s-au accidentat înaintea derby-ului cu Rapid

Andrei Nicolescu a tras concluziile, după egalul cu Poli Iaşi, declarându-se foarte mulţumit de rezultatul şi jocul „câinilor”. Acesta a transmis că Dinamo avea şanse mari să câştige duelul cu moldovenii, dacă Hakim Abdallah şi Dennis Politic nu s-ar fi accidentat.

Trebuie să trecem prin procesul acesta. Orice echipa căreia i se întâmplă să aibă doi accidentați dintre oamenii de bază, cei mai importanți oameni în primele 20 de minute, nu are cum să nu acuze un șoc. Eu vreau să felicit echipa pentru reacție, vreau să felicit copiii pe care îi avem pentru ceea ce au jucat anul acesta, pentru ce au jucat acest meci.

Nu ai cum să progresezi fără să treci prin astfel de momente foarte grele. E o bucurie pentru mine că au dovedit că pot fi o echipă și fără liderii lor. Chiar dacă e un egal, pentru mine, personal, e o victorie.

Reclamă
Reclamă 4

Cred că dacă rămâneam cu Politic și Hakim și meciul era un pic echilibrat, astăzi câștigam. În continuare, pentru mine, acest egal este o victorie.

Să creștem copii, asta contează. Astăzi am jucat cu trei U21 aproape tot meciul. Este foarte important pentru fotbalul românesc și pentru noi și dacă menținem această intensitate și reușim să avem aceste meciuri bune pentru că cred că am făcut o repriza a doua foarte bună pe posesie, nu știu statistica, dar sigur am avut peste 60% posesie.

E o bucurie că băieții care au venit de pe margine au reușit să țină acest ritm. Sunt un pic îngrijorat pentru Politic și pentru Hakim. Sunt oameni de bază, sunt jucători cu foarte multă calitate care pot face diferența oricând. Azi ne-au lipsit”, a declarat Andrei Nicolescu, conform gsp.ro.

Reclamă

Semnal de alarmă pentru Dinamo, înaintea derby-ului cu Rapid: „E grav!”

Basarab Panduru a tras un semnal de alarmă pentru Dinamo, înaintea derby-ului cu Rapid. Acesta consideră că formaţia lui Zeljko Kopic va avea de suferit, date fiind accidentările lui Dennis Politic şi Hakim Abdallah, din meciul cu Poli Iaşi.

„Cred că e corect scorul. Dinamo suferă, că se accidentează cei mai buni jucători, Abdallah şi Politic, care cred că era şi în vederile selecţionerului pentru primele meciuri. Dinamo putea avea pe cineva la naţională. Mai gravă a fost la Abdallah, dar Politic a plecat pe picioarele lui. Dinamo nu mai arată la fel după.

Dinamo are un prim 11 bun, cu care joci de la egal la egal, dar când apar schimbările e greu să câştigi meciul. Nu credeam că mai egalează, dar autogolul ăla… E Todoroski. Una peste alta e corect rezultatul. Cred că ambele echipe sunt mulţumite. Intră Costin fundaş dreapta, Neagu în atac cu Bani, Borduşanu care nu trebuia să fie titular. Asta spun, iar din acel moment… După n-ai cum să mai fii la fel, dar primul 11 al lui Dinamo e bun.

Dacă aceşti jucători nu pot juca, Abdallah şi Politic, deja Dinamo are probleme, că nu prea ai cu cine să-i înlocuieşti. Să fiu corect, dar Bani mereu a făcut ceva când a intrat”, a declarat Basarab Panduru, conform primasport.ro.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:46

„Mircea Lucescu pleacă de la zero!” Mesaj categoric despre revenirea lui Alexandru Mitriţă la echipa naţională

13:42

„Decizia va murdări pentru totdeauna Jocurile Olimpice” Medalia Anei Bărbosu, cerută înapoi de un membru al Congresului SUA

13:13

„Un maestru!” Grecii i-au dezvăluit „secretul” lui Răzvan Lucescu! Laude pentru antrenorul român, înainte de startul sezonului

12:57

Dan Şucu s-a întâlnit cu antrenorul care este favorit să îl înlocuiască pe Neil Lennon! Lovitura pregătită de patronul Rapidului

12:46

Sold-out la FCSB – Sparta Praga! Fanii iau cu asalt Ghencea la returul „de foc” din Champions League

12:09

Ion Ţiriac l-a sunat pe Novak Djokovic! Detaliul neştiut despre campionul olimpic: „Am făcut şi un pariu cu el!”

1 FotoImagini rare cu părinţii Mihaelei Cambei! Confesiunea emoţionantă a mamei: „Tot timpul îmi venea să plâng!” 2 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 3 Poli Iaşi – Dinamo 2-2! „Câinii” rămân fără victorie în deplasare, dar sunt pe loc de play-off după cinci etape 4 „Era o nenorocire!” Mihai Stoica a venit cu replica, după ce Louis Munteanu a spus că nu a vrut să se transfere la FCSB 5 Louis Munteanu, discurs incredibil la adresa celor de la FCSB: „Nu mă interesează! Nu am vrut să merg acolo!” 6 Ce „medalie” i-a fost propusă lui Jordan Chiles, după ce TAS i-a acordat bronzul Anei Bărbosu: „Contactează-mă!”
Citește și