Închide meniul

Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot”

Viviana Moraru Publicat: 25 aprilie 2024, 10:02

Reclamă
Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot”

Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren la meciul cu FCSB

Cosmin Matei, în timpul unui meci la Sepsi/ Profimedia

Cosmin Matei a revenit pe teren la meciul cu FCSB, după ce a fost testat pozitiv la un control anti-doping, la începutul lunii februarie. Acesta a dezvăluit care a fost motivul pentru care analizele sale au ieșit pozitive. Mijlocașul așteaptă încă verdictul unui laborat din Austria, după ce s-a cerut analiza suplimentului contaminat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După șapte săptămâni de pauză, Cosmin Matei a revenit pe teren în duelul cu FCSB. Sepsi a remizat pe teren propriu cu liderul Ligii 1, scor 2-2.

Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren la meciul cu FCSB

Cosmin Matei a dezvăluit că procedura este încă în desfășurare, după ce a fos depistat pozitiv la testul anti-doping. Mijlocașul a transmis că acesta este cel mai greu lucru prin care poate trece un sportiv.

De asemenea, Matei a dezvăluit și care a fost sursa contaminării. Acesta a declarat că un pre-workout, un supliment pe bază de cofeină care se consumă înaintea antrenamentului, a fost de vină pentru testul său pozitiv.

Am stat șapte săptămîni, mai am de tras puțin. A fost și este în continuare o perioadă grea pentru mine și familia mea. Am intrat într-o situație fără voia mea, este greu. Este o procedură în desfășurare. Am colaborat cu cei de la ANAD. Sper să se termine această perioadă grea cu bine. Este cel mai greu lucru prin care poate trece un sportiv.

Reclamă

Nu mi-a venit să cred. Am aflat oricum la 10 zile după… Nici acum nu îmi vine să cred că am avut acest ghinion. A fost de la un pre-workout”, a declarat Cosmin Matei, conform digisport.ro.

Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB

Florinel Coman a dezvăluit cât de gravă este accidentarea lui, suferită în partida dintre Sepsi şi FCSB, încheiată cu scorul de 2-2. „Mbappe” a dezvăluit că s-a confruntat cu probleme la inghinali, motiv pentru care a fost schimbat în minutul 19.

„Am simţit ceva la inghinali, nu am mai continuat. Sper ca în zilele următoare să nu am nicio problemă. Mereu când jucăm cu Sepsi trebuie să închidem meciul din prima repriză, când joacă acasă prind aripi. Au fost greşeli omeneşti pe final, trebuie să le eliminăm, ne-au dominat pe final. Dacă eram pragmatici în prima repriză, trebuia să închidem meciul, când am avut ocazii.

Reclamă 4 / 0/3

Îi simt puternici pe băieţi, cu un singur gând, de a termina cât mai repede. Trebuie să te sacrifici mult, să treci prin multe stări pentru a deveni campioni. Aşteptăm următorul meci, nu trebuie să dramatizăm, ceea ce contează e ce am reuşit să clădim în acest campionat, nu se dărâmă acum.

Nu simt, după ce am ieşit, am reuşit să marcăm. A fost o conjunctură, nu se pune problema de aşa ceva. Chiricheş face parte din familie, e un tip profesionist, avem ce învăţa de la el. Avem nevoie de el, sper să-şi revină cât mai repede.

Un meci dificil cu Farul. Din păcate, ultimele meciuri pe Arenă au fost foarte grele cu ei, sperăm să rupem blestemul şi să câştigăm”, a declarat Florinel Coman, conform digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și