Închide meniul

„Trebuie să fim răi!” Nicolae Dică a anunţat schimbări majore înaintea meciurilor cu Universitatea Craiova şi FCSB

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 februarie 2024, 17:10

„Trebuie să fim răi! Nicolae Dică a anunţat schimbări majore înaintea meciurilor cu Universitatea Craiova şi FCSB

Nicolae Dică a anunţat schimbări majore înaintea meciurilor cu Universitatea Craiova şi FCSB

Nicolae Dică, în timpul unui meci/ Profimedia

Nicolae Dică a anunţat schimbări majore înaintea meciurilor cu Universitatea Craiova şi FCSB. FC Voluntari va juca în numai 3 zile cu cele două forţe din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul celor de la FC Voluntari vrea să obţină puncte din duelurile de foc cu Universitatea Craiova şi FCSB. Dică le cere jucătorilor săi să „fie răi” în faţa porţii şi să nu „ierte”.

Nicolae Dică a anunţat schimbări majore înaintea meciurilor cu Universitate Craiova şi FCSB

”Întâlnim un adversar care se luptă pentru câștigarea campionatului, o echipă valoroasă cu jucători de echipă națională. Mai ales de la mijloc în sus unde au jucători foarte buni unu contra unu, jucători de viteză. Trebuie să fim foarte pregătiți. Trebuie să facem un joc foarte bun, mai ales defensiv, ca să scoatem un rezultat pozitiv. Și bineînțeles pe fază ofensivă să marcăm.

Veți vedea anumite schimbări mâine la echipă. Sper să aibă efectul așteptat. Este păcat că reușim să aducem mingea în față, să avem o posesie bună în aceste 3 jocuri de când am venit. Acolo în careu trebuie să fim mai răi, să dăm 100 % ca să marcăm, pentru că doar așa se văd lucrurile bune.

O surpriză plăcută pentru mine ar fi ca George Merloi să revină cât mai repede. Este un jucător important al echipei, a început bine campionatul și e păcat că s-a accidentat. Am început deja să îl integrăm în echipă și sunt sigur va fi un plus pentru că am văzut că are ambiție mare”, a spus Nicolae Dică într-o conferinţă de presă.

Reclamă

Mihai Rotaru i-a decis soarta lui Ivaylo Petev! Şedinţă de trei ore la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru i-a decis soarta lui Ivaylo Petev, după o şedinţă de trei ore cu antrenorul bulgar. Patronul Universităţii Craiova a luat decizie de a-i oferi în continuare credit tehnicianului, în ciuda rezultatelor modeste ale echipei, din 2024.

Universitatea Craiova a remizat cu Botoşani, în ultima etapă. Oltenii au obţinut o singură victorie în 2024, din cinci meciuri disputate. Mihai Rotaru a dezvăluit că a avut o şedinţă care a durat nu mai puţin trei ore, cu Ivaylo Petev. Patronul Universităţii Craiova a dezvăluit că s-a analizat situaţia echipei, mărturisind că greşelile comise au fost asumate de către toţi oficialii echipei.

Mihai Rotaru a transmis că nu se pune problema ca Ivaylo Petev să fie demis, în acest moment, de la Universitatea Craiova. Acesta a transmis că antrenorul bulgar are încredere deplină că poate redresa situaţia echipei.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost o discuție cu antrenorul, a durat 3 ore și jumătate. Apoi am mai avut o ședință cu antrenorul și cu jucătorii.

S-a făcut o analiză în prima parte. Convingerea tuturor este că se poate lucra împreună în continuare, că se poate face mai mult. S-au asumat greșelile din partea tuturor. S-au propus soluții din partea staff-ului tehnic. Ne asumăm în continuare această echipă și acest staff.

Au fost multe lucruri de acoperit, de asta a durat atât de mult. Sunt chestii interne pe care trebuie să le remediem. El crede că putem face mult mai bine în ceea ce privește organizarea întregului climat”, a declarat Mihai Rotaru, conform digisport.ro.

De asemenea, Mihai Rotaru a dezvăluit că şi jucătorii au fost băgaţi în şedinţă, mărturisind că atmosfera din cadrul echipei este una tensionată, date fiind rezultatele din ultimele runde.

„Atmosfera la echipă nu poate fi ok. Este vorba de încredere. Când ești încrezător, poți muta munții. Când nu…

Le-am spus tuturor să arate că merită să fie aici. Nu ca indivizi, ca echipă! Jucătorii au avut o reacție întotdeauna. Le-am spus ce vreau acum. Să fie momentul ZERO! Sunt singur că ne vom ridica de la pământ”, a mai transmis Mihai Rotaru.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și