Închide meniul

U Cluj a prezentat oficial un fundaș brazilian. Ardelenii, la a doua mutare din această iarnă

Alex Ioniță Publicat: 29 decembrie 2023, 17:34

Reclamă
U Cluj a prezentat oficial un fundaș brazilian. Ardelenii, la a doua mutare din această iarnă

U Cluj a prezentat oficial un fundaș brazilian

Thalisson Kelven / Instagram U Cluj

U Cluj a prezentat oficial un fundaș brazilian. Oficialii „șepcilor roșii” au făcut anunțul prin intermediul rețelelor de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul acestui an, formația pregătită de Ioan Ovidiu Sabău se află pe locul al 8-lea în Liga 1, cu 29 de puncte obținute după cele 21 de etape. Până în momentul de față, ardelenii au adunat 7 victorii, 8 rezultate de egalitate și 9 eșecuri.

U Cluj a prezentat oficial un fundaș brazilian. Anunțul făcut de reprezentanții clubului

Echipa pregătită de Ioan Ovidiu Sabău s-a înțeles cu fundașul Thalisson Kelven, din Brazilia. Acesta este cotat la suma de 250.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

”Bem-vindo, Thalisson Kelven! FC Universitatea Cluj l-a transferat pe Thalisson Kelven (25 de ani), un fundaș central brazilian cu 99 de prezențe în primele două ligi din Brazilia”, au notat clujenii, pe contul oficial de Instagram.

Jucătorul de 25 de ani a ajuns în Liga 1 după aventura de la Mirassol-SP, echipă care evoluează în eșalonul secund al fotbalului brazilian. În tricoul fostei formații a adunat 51 de meciuri și a înscris de 4 ori.

Reclamă

Înainte să semneze cu „șepcile roșii”, fundașul a fost legitimat doar la formații din Brazilia. A mai jucat pentru: Cortiba, Guarani, CRB, Inter Limeira, EC Vitoria și Juventude.

Reacția conducerii lui U Cluj, după ce Ioan Ovidiu Sabău a anunțat că vrea să plece

A apărut reacția conducerii lui U Cluj, după ce Ioan Ovidiu Sabău a anunțat că vrea să plece de la echipă. Declarația tehnicianului a venit după înfrângerea în fața marii rivale, CFR Cluj.

Duelul dintre CFR Cluj și U Cluj s-a încheiat cu incredibilul scor de 4-0. Partida a contat pentru etapa cu numărul 21 a sezonului de Liga 1 și a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Capul sus!

‘Succesul nu este final, eșecul nu este fatal: curajul de a continua este ceea ce contează!’ – Winston Churchill.

Ioan Ovidiu Sabău beneficiază de susținerea clubului, a conducerii și a suporterilor.

Am pornit în 2016 împreună la un drum. Am atins toate bornele pe care ni le-am propus. Următorul pas necesită și mai mult efort, și mai multă muncă, și mai multă răbdare. Îl vom face împreună!

Am știut cu toții, de la bun început, că nu va fi ușor. Drumul spre vârf nu e niciodată ușor. Dar împreună vom continua să urcăm. Pas cu pas, meci de meci, an de an.

Am pierdut cu 0-4 bătălia din teren, dar am câștigat cu 10-0 meciul din tribună și am arătat, încă o dată, că Clujul înseamnă doar „U”.

Capul sus, Neluțu! Capul sus, băieți! Capul sus, uiști!”, a fost comunicatul postat de oficialii clubului, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și