Închide meniul

UEFA, anunț uriaș pentru FCSB, Corvinul, CFR Cluj și Universitatea Craiova! A fost aprobată schimbarea așteptată de toată lumea

Alex Ioniță Publicat: 29 mai 2024, 17:10

Reclamă
UEFA, anunț uriaș pentru FCSB, Corvinul, CFR Cluj și Universitatea Craiova! A fost aprobată schimbarea așteptată de toată lumea

UEFA, anunt uriaș pentru FCSB, Corvinul, CFR Cluj și Universitatea Craiova!

Colaj cu FCSB, Corvinul, CFR Cluj și Universitatea Craiova / Profimedia, Hepta și Univ. Craiova

UEFA a făcut un anunț uriaș pentru FCSB, Corvinul, CFR Cluj și Universitatea Craiova! Oficialii forului european vor implementa tehnologia VAR în tururile preliminare ale cupelor europene, din sezonul 2024/25, conform regulamentelor competiţiilor, informează FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fazele din care se va folosi VAR: primul tur de calificare al Ligii Campionilor, primul tur de calificare al Europa League, al treilea tur de calificare al Conference League.

UEFA, anunț uriaș pentru FCSB, Corvinul, CFR Cluj și Universitatea Craiova!

UEFA va gestiona şi finanţa centralizat serviciul VAR pentru toate meciurile din competiţiile europene, dar cluburile sunt obligate să organizeze transmisia meciului respectând cerinţele minime pentru implementarea VAR, notează news.ro.

Soluţia VAR pentru tururile preliminare va fi aleasă în funcţie de locul de disputare. Aceasta înseamnă că, la fiecare meci, camera VOR va fi fie un van situat în zona de televiziune (soluţia standard), fie o cameră/cabină existentă în stadion (pentru anumite ţări).

VOR este locul unde va fi echipa VAR. Echipa este compusă din următorii membri:

Reclamă
Reclamă 4

Oficiali de joc
1. Arbitru asistent video (VAR)
2. Asistent VAR (AVAR)

Acestora li se vor adăuga trei persoane din partea furnizorului: tehnicieni şi operatori de reluări.

VAR şi AVAR fac parte din brigada de arbitraj, alături de arbitrul de centru, doi arbitri asistenţi şi al patrulea oficial.

Reclamă

De asemenea, UEFA a informat cluburile participante în competiţiile europene despre cerinţele minime în ceea ce priveşte transmisiunea live. Pentru aceasta trebuie să se folosească cel puţin 6 camere, iar rezoluţia minimă va fi de 1080i50.

Reacţia Corvinului după ce a primit acceptul UEFA de a juca în preliminariile Europa League!

Reacţia Corvinului după ce a primit acceptul UEFA de a juca în preliminariile Europa League a venit pe contul de Facebook al clubului.

Cei de la Corvinul au pregătit o fotografie specială pentru a celebra licenţa UEFA pe care au primit-o pentru participarea în cupele europene.

„UEFA Europa League, here we come! Un oraș, o comunitate, o echipă!”, a fost mesajul publicat pe contul de Facebook al Corvinului.

Corvinul Hunedoara poate evolua în preliminariile Europa League! Echipa aflată în Liga a 2-a a primit licenţa UEFA, a anunţat site-ul FRF.

Corvinul Hunedoara a câştigat, la loviturile de departajare, Cupa României, în finala cu Oţelul. Ea avea nevoie de licenţa UEFA pentru a participa în Europa League.

„Joi, 23 mai, UEFA a comunicat Federației Române de Fotbal decizia cu privire la solicitarea clubului Corvinul 1921 Hunedoara de acordare a licenței de participare în competițiile europene.

În urma analizării documentelor trimise de către club prin intermediul FRF, Corvinul Hunedoara a primit acordul de participare în UEFA Europa League, sezonul 2024-2025.

Corvinul Hunedoara a obținut dreptul de a participa în UEFA Europa League prin câștigarea ediției 2023-2024 a Cupei României Betano, după ce a învins-o în finala de la Sibiu pe Oțelul Galați, la lovituri de departajare”, a transmis FRF, pe site-ul oficial.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:57

VideoVezi aici cursa fabuloasă reușită de David Popovici în finala probei de 200m liber de la CE de natație de la Belgrad

19:38

VIDEODavid Popovici a cucerit medalia de aur la 200m liber, la Campionatele Europene de înot! O nouă cursă colosală

19:25

Polonia – Austria 1-1 LIVE TEXT. Continuă lupta pentru calificarea în „optimi”

19:13

România – Belgia, la EURO 2024 | Radu Drăguşin: „Belgia e o echipă mult mai valoroasă decât Ucraina, dar avem încredere”

19:00

VIDEOLewis Hamilton, cel mai rapid pilot în FP2, în MP al Spaniei! Calificările sunt sâmbătă (17:00, Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

18:32

”Nici Slovacia nu se aștepta la asta” Reacţia presei din Ucraina după ce jucătorii lui Rebrov au reuşit o remontada fantastică!

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”
Citește și