Închide meniul

Variantă incredibilă, din Liga 1, pentru Olimpiu Moruţan şi Alex Cicâldău: „Sunt reale aceste discuţii”

Publicat: 7 august 2024, 19:17

Reclamă
Variantă incredibilă, din Liga 1, pentru Olimpiu Moruţan şi Alex Cicâldău: „Sunt reale aceste discuţii

Variantă incredibilă, din Liga 1, pentru Olimpiu Moruţan şi Alex Cicâldău: "Sunt reale aceste discuţii"

Olimpiu Moruţan intră în locul lui Alex Cicâldău, în timpul unui meci al celor de la Galatasaray / Profimedia

A apărut o variantă incredibilă, din Liga 1, pentru Olimpiu Moruţan şi Alex Cicâldău. Cei doi jucători care aparţin de Galatasaray sunt doriţi de o formaţie de primă ligă din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrolul Ploieşti a confirmat discuţiile cu formaţia din Turcia pentru cei doi internaţionali români. Chiar vicepreşedintele Cristain Fogarassy a vorbit despre această variantă.

Variantă incredibilă, din Liga 1, pentru Olimpiu Moruţan şi Alex Cicâldău: „Sunt reale aceste discuţii”

Cu toate acestea, oficialul „lupilor galbeni” este conştient că va fi foarte greu să îi convingă pe cei doi fotbalişti, chiar dacă Petrolul se va înţelege cu Galatasaray.

„Sunt reale aceste discuții, dar, la modul realist, sunt șanse puține de concretizare. Chiar dacă am ajunge la un acord cu Galata pentru a suporta împreună salariile, jucătorii ar fi probabil mai dificil de convins. Asta în contextul în care presupun că au și alte variante pe masă.

Suntem deocamdată la începutul unui proiect ambițios. Petrolul e un club cu istorie, magnetic, dar probabil că mai avem nevoie de un an de zile pentru a spori gradul de atractivitate pentru fotbaliști de nivelul lui Cicâldău și Moruțan, oameni de echipă națională. Vom vedea însă ce se va mai întâmpla zilele următoare”, a declarat Cristian Fogarassy, potrivit gsp.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Gicu Grozav cere noi transferuri la Petrolul: „Sper că vor mai veni jucători”! A anunţat obiectivul uriaş al echipei!

Gicu Grozav cere noi transferuri la Petrolul! Valentin Ţicu va lipsi 6 luni după o accidentare gravă, iar Grozav vrea ca echipa să se întărească. Gicu Grozav subliniază că obiectivul Petrolului în acest sezon este accederea în play-off.

„Am întâlnit o echipă puternică. An de an se bat acolo sus, la primele locuri. O echipă cu calitate de la mijloc în sus. Un meci greu, chiar dacă ei au venit după un meci de Europa. De ce nu, pot să zic, puteam să câştigăm. Am avut câteva şuturi, puteam să luăm toate cele 3 puncte. Una peste alta suntem mulţumiţi.

n.r: E o altă energie la Petrolul?) Da, spre bucuria noastră lucrurile încep să se aşeze uşor-uşor. Ne bucurăm şi sperăm şi noi să ne revenim pe teren, să adunăm punct cu punct.

Reclamă

(n.r: Unii oameni v-au judecat prea uşor după înfrângerea cu Petrolul?) E presiune şi la Petrolul, ca la toate echipele de tradiţie. Se aniversează 100 de ani de existenţă a clubului, e normal.

(n.r: de pierderi) Erau doi jucători importanţi, mai ales Ţicu e un jucător foarte important pentru noi. Îmi pare foarte rău pentru el, îl aşteptăm alături de noi. Face parte din familia Petrolului. Sper că vor mai veni câţiva jucători pentru că ne trebuie fotbalişti competitivi, să ne batem la play-off”, a declarat Gicu Grozav pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – Petrolul 0-0.

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:55

Un muzeu dedicat carierei lui Novak Djokovic va fi construit la Belgrad!

19:36

Marian Enache, despre aurul cucerit la Jocurile Olimpice 2024: „Este un sentiment unic când istoria o scrii cu cerneală de aur”

19:25

Florin Tănase nu va mai avea 10 pe spate la FCSB! Ce număr va purta atacantul care a revenit la echipa lui Gigi Becali

19:10

Jucătorul făcut praf de Adrian Mititelu s-a întors la FCU Craiova: „Se va alătura echipei”!

18:39

Elisabeta Lipă, mesaj emoţionant pentru gimnaste la revenirea în ţară, după Jocurile Olimpice: „N-am să pot uita toată viaţa mea”

18:20

„România jefuită!” Ce a putut scrie presa americană după ce România a fost dată jos de pe podium în finala de la sol!

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 Sparta Praga – FCSB 1-1. Final dramatic de meci! Cehii au avut gol anulat de VAR în minutul 90+5 3 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 11 | Bianca Ghelber, locul 9 în finala la aruncarea ciocanului 4 FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!” 5 Viorel Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după Rapid – Sepsi 2-2: „Execrabil”! Mesaj despre Marius Şumudică: „E binevenit” 6 Nicuşor Bancu, primul mesaj după ce tatăl lui s-a sinucis! Ce a postat căpitanul Universităţii Craiova după tragedie
Citește și