Închide meniul

„Gigi Becali, managerul sezonului” Declaraţie surprinzătoare a unui oficial FRF despre patronul FCSB-ului!

Bogdan Stănescu Publicat: 6 aprilie 2024, 19:16

Reclamă
„Gigi Becali, managerul sezonului Declaraţie surprinzătoare a unui oficial FRF despre patronul FCSB-ului!

Declaraţie surprinzătoare a unui oficial FRF despre patronul FCSB-ului!

Gigi Becali râde într-o conferinţă de presă / Hepta

În ciuda tensiunilor dintre Gigi Becali şi Federaţia Română de Fotbal, a apărut o declaraţie surprinzătoare a unui oficial FRF despre patronul FCSB-ului!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF Răzvan Burleanu, l-a lăudat pe Gigi Becali pentru cum conduce clubul.

„Gigi Becali, managerul sezonului” Declaraţie surprinzătoare a unui oficial FRF despre patronul FCSB-ului!

„Dacă acum s-ar trage linie și mi-ar cere cineva să declar care e managerul anului în România, aș spune că acela este Gigi Becali. Am văzut cheltuielile care s-au publicat acum. Candidatele la titlu au cheltuit fiecare în jur de 14 milioane de euro. CFR Cluj, Universitatea Craiova au cheltuit anul trecut în jur de 14 milioane de euro.

Cheltuielile FCSB-ului sunt de 16 milioane. Asta ce înseamnă? Că Gigi Becali a cheltuit cu două milioane în plus, dar valoarea loturilor înseamnă cam jumătate. Deci CFR și U Craiova au o medie de 7-8 sute de mii de jucător, în timp ce FCSB are cam 1,3 milioane. Ce înseamnă asta? Că tu, FCSB, cu numai două milioane în plus, adică cu 15% în plus, ți-ai făcut o valoare de lot de 50%.

Asta înseamnă un management bun. Ai știut ce jucători să aduci, astfel încât cu bani puțini să faci valoare de lot mai bun”, a declarat Andrei Vochin pentru fanatik.ro.

Reclamă

Andrei Vochin consideră că antrenorul anului în Liga 1 e Dorinel Munteanu

După ce a promovat cu Oţelul în acest sezon în Liga 1, Dorinel Munteanu pare să reuşească să îi menţină pe gălăţeni în prima ligă.

Oţelul e pe locul 4 în play-out, cu 23 de puncte. Echipa aflată pe primul loc de baraj, Poli Iaşi, e la 6 puncte în spatele Oţelului.

„Singura echipă care este într-o discrepanță între valoarea lotului și poziția în clasament și la care mai adăugăm acum și performanța din Cupa României, e Oțelul Galați.

Reclamă 4 / 0/3

Ceea ce mă face pe mine să spun în momentul ăsta că dacă e un antrenor outstanding, excepțional, acela este Dorinel Munteanu. E singurul antrenor care a făcut un lucru excepțional. Cu lotul pe care îl are la dispoziție să se afle pe o astfel de poziție. Dacă acum s-ar trage linie, aș spune că antrenorul anului în România e Dorinel Munteanu”, a mai susţinut Andrei Vochin pentru sursa citată.

Gigi Becali, reacţie dură după ce a fost suspendat 6 luni din fotbal: „Bă, nebunule, e opinia mea”! A comis un nou derapaj sexist

Gigi Becali a avut o reacţie dură după ce a fost suspendat 6 luni din fotbal. Patronul FCSB-ului i-a criticat pe cei care l-au suspendat.

Patronul FCSB-ului a avut un nou derapaj sexist. Becali a anunţat că va contesta amenda pe care a primit-o, de 50.000 de lei.

(n.r.: Ce părere aveţi de suspendarea asta de 6 luni?) Cine, pentru ce a făcut?

Ei pot să dea un miliard de asta. Eu sunt obişnuit. Care e treaba? Pot să facă ei ce vor ei. Ce a făcut Dumnezeu a făcut, aşa a făcut şi aşa voi spune chiar cu preţul vieţii.

Se plimbă femeile printre bărbaţi la fotbal? Aia e opinia mea, nebunule.

„Ei au mintea întunecată”

Ei nu-şi dau seama, au mintea întunecată. Cine eşti tu să judeci opinia unui om. Dar nu e opinie, e opinia lui Hristos şi a sfinţilor.

Reclamă

E curentul dracilor. Eşti judecat, n-ai voie, ‘uite, dom’le, ai jignit’. N-am voie să spun sentimentele? Cine sunt ei până la urmă? Sunt ca frunza în vânt, au mintea întunecată.

Nu mă afectează pe mine, nu mă interesează, dar ca chestiune, cum să judeci o părere. Tu spui ‘nu ai voie să ai părerea’. Trebuie să fie obligatoriu să am părerea ta. Nu e o jignire, o ofensă, e o părere.

Când spun că aleargă femeia printre bărbaţi, cum să fie aşa ceva. Doamne ferească-ne!

Sunt cu doi preoţi, cum să alerge femeia cu „ţâţele” în vânt. Ce e aia, femeie între bărbaţi amestecată?

Pentru ce nu se duce femeia să arbitreze la femei, iar bărbaţii să arbitreze la bărbaţi. Nu e mai bine aşa?”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer Vezi toate știrile
Citește și