Închide meniul

Zeljko Kopic nu şi-a pierdut speranţa, după Dinamo – Rapid 1-2: „Sunt optimist cu un motiv”. Ce l-a dezamăgit pe Arena Naţională

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 27 ianuarie 2024, 23:14

Zeljko Kopic nu şi-a pierdut speranţa, după Dinamo – Rapid 1-2: „Sunt optimist cu un motiv. Ce l-a dezamăgit pe Arena Naţională

Zeljko Kopic nu şi-a pierdut speranţa, după Dinamo - Rapid 1-2. Antrenorul "câinilor" a vorbit la finalul derby-ului de pe Arena Naţională

Zeljko Kopic, în timpul meciului Dinamo - Rapid / Hepta

Zeljko Kopic nu şi-a pierdut speranţa, după Dinamo – Rapid 1-2. Antrenorul „câinilor” a vorbit la finalul derby-ului de pe Arena Naţională, câştigat în mod dramatic de echipa lui Cristiano Bergodi, cu un gol marcat de Burmaz în minutul 90.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a făcut o partidă bună pe Arena Naţională, dar nu a reuşit să fructifice ocaziile pe care le-a avut. Kopic a fost dezamăgit de acest aspect şisperă să vadă îmbunătăţiri ale jucătorilor săi în ultima treime.

Zeljko Kopic nu şi-a pierdut speranţa, după Dinamo – Rapid 1-2

În ciuda înfrângerii, Kopic a declarat că are mare încredere în jucătorii săi şi că este optimist în ceea ce priveşte jocurile următoare ale lui Dinamo, după prestaţia din meciul cu Rapid:

„Foarte trist. Nu îmi place să vorbesc despre noroc. Jocul nostru a fost bun până în ultimii 20 de metri. Acolo am luat decizii greşite. Dacă nu marchezi din astfel de ocazii, întotdeauna meciul poate merge în ambele direcţii.

Simt mai bine jucătorii, le apreciez efortul, dar avem nevoie de victorii. Trebuie să fim mai buni în ultimii 20-25 de metri.

Reclamă

Am avut prea multe ocazii, am atac spaţiile, am avut multe centrări, situaţii de unu la unu, dar ne-a lipsit ceva. Acest ceva a făcut diferenţa.

Îmi pare rău pentru fani, ne-au dat multă energie. E greu, dar trebuie să mergem mai departe. Am fost satisfăcut după meciul cu Petrolul, dar astăzi e altă poveste. E greu să te bucuri de lucrurile bune pe care le vezi dacă nu iei cele trei puncte. Sunt optimist, dar sunt optimist cu un motiv”, a declarat Zeljko Kopic, la digisport.ro.

Hakim Abdallah, călcâi de senzaţie în Dinamo – Rapid!

Hakim Abdallah a stabilit scorul primei reprize a derby-ului de pe Arena Naţională dintre Dinamo şi Rapid. Jayson Papeau a deschis scorul în minutul 44, dar nu a fost suficient pentru ca oamenii lui Cristiano Bergodi să intre în avantaj la pauză.

Reclamă 4 / 0/3

În prelungirile primei reprize, Hakim Abdallah a reuşit să devieze şutul lui Ilic din afara careului. Atacantul din Madagascar a marcat cu o execuţie de senzaţie, şutul lui Ilic fiind deviat cu călcâiul în poarta lui Aioani. Acesta a fost primul gol primit de noul portar al giuleştenilor, care s-a transferat în această săptămână de la campioana Farul Constanţa.

Abdullah a marcat al treilea gol în tricoul „câinilor”. Până acum, el a mai marcat în remiza cu CFR Cluj de pe Arena Naţională, scor 1-1, dar şi în victoria de pe terenul lui FC Botoşani din luna decembrie, scor 0-2.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-0. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut Vezi toate știrile
Citește și