Închide meniul

Record istoric stabilit de Al Hilal, după calificarea în semifinalele Ligii Campionilor Asiei. Saudiții, 28 de victorii la rând

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 13 martie 2024, 10:29

Record istoric stabilit de Al Hilal, după calificarea în semifinalele Ligii Campionilor Asiei. Saudiții, 28 de victorii la rând

Record istoric stabilit de Al Hilal, după calificarea în semifinalele Ligii Campionilor Asiei

Jucătorii de la Al Hilal / Profimedia

Record istoric stabilit de Al Hilal, după calificarea în semifinalele Ligii Campionilor Asiei. Echipa din Arabia Saudită a intrat în istoria fotbalului, după ultima victorie înregistrată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa saudită Al-Hilal a stabilit un record mondial de victorii consecutive pentru o formaţie de prim eşalon, după ce a învins marţi cu 2-0 pe Al-Ittihad în sferturile de finală ale Ligii Campionilor Asiei, al 28-lea său succes consecutiv, relatează Reuters.

Record istoric stabilit de Al Hilal, după calificarea în semifinalele Ligii Campionilor Asiei

După meciul care s-a văzut LIVE în AntenaPLAY, echipa antrenată de Jorge Jesus a doborât precedentul record de 27 de victorii consecutive, stabilit în sezonul 2016-17 de echipa galeză The New Saints.

TNS depăşise seria de 26 de victorii consecutive a lui Ajax Amsterdam, un record care a rezistat 44 de ani, notează news.ro.

„Este cu adevărat o performanţă incredibilă şi vreau să le mulţumesc tuturor celor de la club pentru rolul lor în acest record de victorii”, a declarat tehnicianul Jesus. „Aşa cum am spus în toată această perioadă, însă, recordurile nu contează la fel de mult ca trofeele. Depinde de toată lumea de la Al Hilal să se asigure că încheiem sezonul ca campioni ai Arabiei Saudite şi că ne atingem obiectivele în competiţiile de cupă. Doar atunci vom putea sărbători cu adevărat„.

Reclamă

Echipa lui Jesus este liderul campionatului saudit cu 65 de puncte, cu 12 puncte în faţa echipei lui Cristiano Ronaldo, Al-Nassr, care a fost eliminată luni din Liga Campionilor Asiei după o înfrângere la lovituri de departajare în faţa lui Al-Ain.

Echipa lui Jesus îşi poate prelungi seria de victorii atunci când va juca acasă, sâmbătă, în campionat, cu Damac.

Scandal uriaş în Al Ittihad – Al Hilal! Jucătorii celor două echipe au sărit la bătaie!

Scandal uriaş în Al Ittihad – Al Hilal 0-2! Chiar dacă liderul din Arabia Saudită a obţinut calificarea în semifinalele Ligii Campionilor Asiei după două victorii clare în faţa rivalilor, tensiunea a fost la cote înalte pe finalul partidei care a fost LIVE în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Scenele incredibile au avut loc în minutul 88, la scorul de 1-0 pentru oaspeţi. Hamdallah a făcut un gest grosolan, după o intervenţie a lui Al Bulayhi, iar de aici nu a mai fost decât un pas până la o încăierare generală.

Koulibaly, care a sărit în apărarea colegului său, a fost cu greu despărţit de coechipieri, în conflictul cu Hamdallah. A fost nevoie ca fostul fundaş de la Napoli să fie calmat de Mitrovic şi Milinkovic-Savic.

În timp ce Al Bulayhi primea îngrijiri medicale, arbitrul părea că a calmat spiritele. După ce arbitrul le-a arătat cartonaşul galben celor doi jucători care au provocat scandalul, Hamdallah a sărit din nou la bătaie şi a fost eliminat. În cele din urmă, el a părăsit terenul, după minute bune în care jocul a fost întrerupt.

Al Hilal s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor Asiei, acolo unde o va întâlni pe Al Ain, formaţie care a eliminat-o în mod dramatic pe Al Nassr. Al Hilal s-a impus cu 2-0 în retur, acelaşi scor cu care a câştigat şi partida tur. Al Shahrani a deschis scorul în minutul 61, în timp ce Malcom a dat lovitura de graţie în minutul 90+5.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu Vezi toate știrile
Citește și