Închide meniul
VIDEO

Ulsan – Yokohama Marinos 1-0 a fost LIVE în AntenaPLAY. Calificarea în finală se va decide în retur

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 aprilie 2024, 15:05

Reclamă
Ulsan – Yokohama Marinos 1-0 a fost LIVE în AntenaPLAY. Calificarea în finală se va decide în retur

Ulsan - Yokohama Marinos LIVE VIDEO în AntenaPLAY, ora 13:00

Profimedia

Ulsan – Yokohama Marinos 1-0 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de ora 13:00. Ulsan s-a impus la limită şi totul se va decide în returul din Japonia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost spectacol total în prima semifinală Ligii Campionilor Asiei, competiţie ce este exclusiv în AntenaPLAY.

Ulsan – Yokohama Marinos 1-0 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Min. 90+1: Victorie uriaşă pentru Ulsan! Lee Dong-Gyeong a marcat singurul gol al partidei, cu o execuţie de senzaţie.

Min. 20: Ulsan – Yokohama Marinos 1-0! Lee Dong-Gyeong a deschis scorul cu un şut din prima de la marginea careului.

Min. 1: A început prima semifinală din Liga Campionilor Asiei.

Reclamă

Jeonbuk a fost învinsă în returul cu Ulsan, scor 0-1, după ce în tur meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Dan Petrescu spunea că regretă că nu a ajuns în semifinalele Ligii Campionilor Asiei, mai ales că echipa sa de atunci a avut multe ocazii de a marca.

„E păcat că n-am putut atinge semifinalele. Privind în urmă la cele două meciuri, regret o mulțime de lucruri. Ne-am creat ocazii, dar nu le-am concretizat. Și am luat gol exact înainte de sfârșitul primei reprize.

În ambele manșe, portarul lui Ulsan a jucat un rol important. E dezamăgitor că am ratat acel penalty și n-am putut termina primul meci. Îmi pare rău pentru fani. Anul trecut, ne era greu să creăm ocazii de gol. Anul acesta, problema e că nu finalizăm ocaziile”, spunea, la acel moment, Dan Petrescu.

Reclamă 4 / 0/3

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 15:29 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League Vezi toate știrile
Citește și