Închide meniul

Victor Osimhen a bătut palma cu Al-Ahli şi va încasa un salariu colosal! Nigerianul le-a refuzat pe Chelsea şi PSG

Publicat: 30 august 2024, 12:27

Reclamă
Victor Osimhen a bătut palma cu Al-Ahli şi va încasa un salariu colosal! Nigerianul le-a refuzat pe Chelsea şi PSG

Victor Osimhen a bătut palma cu Al-Ahli şi va încasa un salariu colosal

Victor Osimhen, în tricoul lui Napoli / Profimediaimages

Victor Osimhen a bătut palma cu Al-Ahli şi va juca în Arabia Saudită. Atacantul nigerian, care le-a refuzat pe Chelsea şi PSG, a acceptat oferta „şeicilor” şi va încasa un salariu colosal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Osimhen a ajuns la un acord cu echipa saudită de fotbal Al-Ahli, care a acceptat să plătească 80 de milioane de euro plus bonusuri actualului club al atacantului nigerian, SSC Napoli, anunţă Gazzetta dello Sport.

Victor Osimhen a bătut palma cu Al-Ahli şi va încasa un salariu colosal

Osimhen va semna un contract pe patru ani cu Al-Ahli, care va conţine şi o clauză de reziliere, urmând să încaseze un salariu de 40 de milioane de euro pe sezon la gruparea din Arabia Saudită.

Victor Osimhen urmează să joace în Liga Campionilor Asiei, competiţie transmisă în direct în AntenaPLAY. Al-Ahli se va duela cu echipa lui Florinel Coman, Al-Gharafa, în ultimul meci din faza grupelor.

În vârstă de 25 de ani, Victor Osimhen a fost golgheterul ediţiei 2022-2023 din Serie A, în care Napoli a reuşit să cucerească titlul de campioană a Italiei.

Reclamă
Reclamă

El a marcat în total 76 de goluri în 133 de meciuri disputate pentru Napoli în toate competiţiile, începând din iulie 2020. Nigerianul a mai jucat anterior la VfL Wolfsburg şi Lille OSC.

Jucătorul african s-a aflat de asemenea în vizorul cluburilor Paris Saint-Germain şi Chelsea Londra, în speranţa că îşi va putea continua cariera în Europa, însă negocierile au eşuat, anunţă agerpres.ro.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Reclamă

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:17

Mihai Pintilii, prima reacţie după ce a aflat cu cine joacă FCSB în Europa League: „Cu Manchester United va fi stadionul plin!”

14:48

Gigi Becali a cerut adversarele FCSB, UEFA i-a făcut poftele! „Vreau Manchester United la Bucureşti şi să picăm cu PAOK”

14:15

LIVE TEXTFCSB şi-a aflat adversarele din grupa Europa League! Manchester United vine la Bucureşti. Confruntări cu PAOK şi Olympiacos

14:12

Lotul României convocat de Mircea Lucescu pentru meciurile cu Kosovo şi Lituania. Alexandru Mitriţă şi Chipciu sunt pe listă

13:59

Gigi Becali a pronunţat numele celor doi jucători din Liga 1 pe care îi vrea la FCSB! Pregăteşte lovituri de proporţii

13:54

Cristiano Ronaldo, convocat la naţionala Portugaliei, la 39 de ani, pentru meciurile din Nations League

1 FCSB – LASK Linz 1-0. Olaru, gol FA-BU-LOS. Campioana României s-a calificat în grupa Europa League 2 FotoDenis Alibec radiază de fericire în braţele iubitei! Gest tandru al starului din România pentru fosta gimnastă Anca Surdu 3 Tragerea la sorţi UEFA Champions League. Bayern, confruntări cu PSG şi Barcelona. Real Madrid – Dortmund! Programul complet 4 Pafos – CFR Cluj 3-0! Ardelenii, eliminaţi din Conference League după un retur de coşmar! Umilinţă pentru Dan Petrescu 5 Foto„Rebela tenisului românesc” a luat o decizie surprinzătoare şi şi-a atras numeroase critici: „Echipa de suflet nu se trădează” 6 Cristiano Ronaldo a dezvăluit următorul mare obiectiv al carierei: „Îi respect pe toţi, dar eu am dovezi”
Citește și