Închide meniul

„Nu am glumit!” Ion Ţiriac i-a făcut o propunere fabuloasă lui Mircea Lucescu: „Îi fac şi stadion, avem fonduri!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 aprilie 2024, 18:07 / Actualizat: 21 aprilie 2024, 21:22

Reclamă
„Nu am glumit! Ion Ţiriac i-a făcut o propunere fabuloasă lui Mircea Lucescu: „Îi fac şi stadion, avem fonduri!

Ion Ţiriac i-a făcut o propunere fabuloasă lui Mircea Lucescu

Ion Ţiriac, în faţa jurnaliştilor / AS.ro

Ion Ţiriac a venit cu o propunere fabuloasă lui Mircea Lucescu, în spaţiul public. Omul de afaceri a afirmat din nou că îşi doreşte să investească în fotbal alături de cel mai titrat antrenor român. A precizat că are şi fondurile necesare pentru a construi un stadion în Otopeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miliardarul român i-a transmis lui Mircea Lucescu că este gata oricând să investească într-o şcoală de fotbal adresată copiilor. Are un plan uriaş, dar cere ajutorul lui „Il Luce” pentru a-l pune în aplicare.

Ion Ţiriac i-a făcut o propunere fabuloasă lui Mircea Lucescu

Chiar dacă iniţial au apărut informaţii că tandemul Ţiriac – Lucescu ar putea investi la Dinamo, fostul mare jucător de tenis neagă vehement. A dezvăluit că îşi va băga banii doar în fotbalul juvenil.

„Pentru mine, personal, e o treabă pe care am mai făcut-o 30 de ani. Am făcut şi 15.000 de locuri într-o săptămână, am făcut şi 3.500 de locuri aici. Nu am glumit şi le mulţumesc lui Năstase şi domnului Marica că ne-ai găzduit aici. Nu aveam cum să facem atât de repede.

Foarte greu cred că iau aprobările ca să fac stadionul de tenis de data asta, atenţie, din păcate legea care trebuia să iasă nu a ieşit şi atunci ne-am luat la revedere de la acea sală de 13.000 de locuri. Sau stadion, ce era! Stadionul de tenis se face, academia se face, însă durează până luăm aprobările.

Reclamă

Stadionul o să fie din nou la Otopeni, împreună cu academia de tenis, cele 20 de terenuri. Tot ce s-a promis, se face. Atât piscina Federaţiei de Nataţie, cât şi sala lui Nadia, cât şi academia de tenis. Încă o dată, nu am glumit, dacă Mircea Lucescu vrea să facă o şcoală de fotbal, îi fac şi stadionul tot acolo. Avem loc, avem ce să facem şi avem toate treburile astea. Mai departe, am şi fonduri… nefăcând sala care n-aveai cum să mai plăteşti încă 20% VIP, încă 20-30 de milioane şi aşa mai departe. Dar avem fondurile necesare, Fundaţia mi le-a dat. Tot acest complex se face, durează birocraţia!„, a declarat Ion Ţiriac.

Miliardarul român îşi doreşte să vină în ajutorul copiilor care îşi doresc să facă sport. Regretă că nu a primit acceptul să construiască un patinoar în Braşov.

Nu mă pricep la fotbal. Dacă aş face ceva cu Lucescu, aş face pentru copii, pentru nimic altceva. Eu nu am avut succes la mine la Braşov. Întrebaţi-i dumneavoastră pe cei care au votat să nu facem stadionul de hochei. Pentru mine este utopic, de neconceput… să vină cineva să îţi spună: ‘Ţi-l fac gratis, îţi dau cheile, la revedere‘”, a mai spus Ţiriac.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali se teme cu adevărat de tandemul Ion Ţiriac – Mircea Lucescu: „Mă pot învinge”

Gigi Becali a explicat de ce crede că nu se poate lupta cu Ion Ţiriac şi Mircea Lucescu dacă aceştia decid să preia Dinamo şi să conducă acest club.

Niciodată în viața lui nu mă bate Șucu! Nu sunt sume aşa mari, 600, 700, nu a dat încă 3 milioane, cum am dat eu pe Coman.

Singurul care poate să treacă, să zicem, nici ăla, că mă bat şi cu ei: Ţiriac cu Lucescu. Mă bat şi cu ei, chiar dacă ar investi. Varianta de ce e viabilă, că voi nu citiţi printre rânduri.

A zis Lucescu, că e în centru şi vor fi şi alte servicii. E viabilă pentru că stadionul va avea multe spaţii comerciale. Dacă se ajunge la o înţelegere cu Ministerul de Interne… Ce înseamnă asta? ‘Faceţi stadionul, să servească echipa de fotbal’. Spaţiile comerciale pot să scoată 10 milioane de euro cel puţin pe an. 10-20 de milioane de euro pe an.

E o variantă de luat în calcul pentru că Ţiriac e prea deştept, ăla niciodată nu o să piardă bani. E prea deştept la afaceri, nu pierde bani. Are prea multă popularitate. Şi nume, şi ce vrei tu. Îl mai interesează pe el asta?

Nu ai văzut că niciodată nu l-a interesat să iasă în faţă? Niciodată nu o să intre dacă pierde bani. A şi zis Lucescu, numai în varianta în care o să avem succes.

Ţiriac şi Lucescu mă pot învinge, nu cred că o să pot să mă bat cu ei. Mă zbat, dar nu cred că o să am cum să mă bat cu ei, că ăla (n.r. Ion Ţiriac) are bani mulţi, celălalt (n.r.: Mircea Lucescu) e cel mai mare specialist din fotbal, din România, care a existat”, a declarat Gigi Becali la orangesport.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și