Închide meniul
EXCLUSIV

Andorra – România LIVE VIDEO Bogdan Lobonţ are încredere în Denis Alibec că va deveni golgheterul naţionalei României: „Îi ţin pumnii, sper să reuşească!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 martie 2023, 19:32

Andorra – România LIVE VIDEO Bogdan Lobonţ are încredere în Denis Alibec că va deveni golgheterul naţionalei României: „Îi ţin pumnii, sper să reuşească!

Bogdan Lobonţ are încredere în Denis Alibec

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Bogdan Lobonţ crede că Denis Alibec poate fi golgheterul României în preliminariile pentru EURO 2024. Andorra – România este azi, de la ora 21:45, în direct la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec a anunţat că unul dintre obiectivele sale este să devină golgheterul României, iar Lobonţ e de părere că atacantul de la Farul poate realiza acest lucru.

Bogdan Lobonţ are încredere în Denis Alibec de a deveni golgheterul naţionalei României

„Îi ţin pumnii şi vreau să reuşească. Depinde doar de el. Oricum, este un Alibec schimbat„, a spus Bogdan Lobonţ în exclusivitate pentru AS.ro.

Lobonţ a vorbit şi despre meciul cu Andorra, care va fi în direct pe Antena şi în AntenaPLAY.

Vremurile s-au schimbat, au crescut şi ei, noi nu mai suntem România de altădată. Toţi trebuie să susţinem România. Sunt convinşi că există cârcotaşi care îşi doresc să pierdem„, a mai spus Bogdan Lobonţ.

Reclamă

Denis Alibec și-a setat un obiectiv măreț: „Vreau să fiu golgheterul preliminariilor!”

Andorra – România LIVE VIDEO | Denis Alibec și-a setat un obiectiv măreț pentru campania de calificare la EURO 2024. Atacantul naționalei își dorește să devină golgheterul preliminariilor.

Într-un dialog purtat de Marius Niculae cu Denis Alibec, atacantul de la Farul a dezvăluit care sunt ambițiile sale pentru aceste preliminarii.

„Asta îmi doresc şi eu, pentru că la cluburi am jucat, am marcat, dar la naţională pot să spun că am făcut meciuri bune, dar nu am avut realizări. Ca atacant, dacă nu marchezi, nu apari pe foaie şi în fotbal e important să fii pe prima pagină. Vreau să ne calificăm în primul rând şi să fiu golgheterul preliminariilor.

Reclamă 4 / 0/3

În ultima perioadă toate echipele au început să joace fotbal, stau foarte bine tactic, au adus antrenori de afară şi se vede lucrul acesta, dar cred că noi suntem mult mai talentaţi şi dacă vom avea ambiţia lor, cu siguranţă îi putem depăşi.

Este o grupă grea, toate echipele joacă foarte bine, dar eu am încredere în această echipă şi de când m-am dus la Farul, domnul Hagi mi-a transmis o mentalitate de învingător, să cred în mine şi în echipă, pentru că cei de afară nu au nimic în plus faţă de noi, poate doar ambiţia şi motivaţia. Normal, Elveţia este favorită, dar după ei suntem noi.

Israel şi Kosovo sunt echipe bune dar cred că suntem mai buni ca ei. După mine, noi suntem favoriţi la câştigarea grupei, dar Elveţia poate să ne pună cele mai mari probleme”, a declarat Denis Alibec pentru site-ul oficial al FRF.

Andorra – România LIVE VIDEO | Louis Munteanu, convocat de urgență în locul lui George Pușcaș!

Munteanu se afla în lotul naționalei U21 a României, condusă de Emil Săndoi, pentru meciurile amicale cu Portugalia U21 și Germania U21. În cele din urmă, atacantul de 20 de ani se va prezenta sub comanda lui Edi Iordănescu, la naționala mare, pentru meciurile cu Andorra și Belarus.

Duelul dintre Andorra și România se va juca pe 25 martie, de la ora 21:45, și va fi transmis în direct și în exclusivitate la Antena 1 și în AntenaPLAY, precum și LIVE VIDEO pe AS.ro.

„George Pușcaș s-a accidentat ieri, la echipa de club, și nu va putea onora convocarea la prima reprezentativă. Staff-ul medical al echipei naționale a considerat că George nu va putea fi recuperat în timp util și astfel s-a renunțat la venirea lui în țară.

În locul atacantului de la Genoa, Edward Iordănescu a decis să îl cheme pe Louis Munteanu. Atacantul de la Farul Constanța fusese convocat la naționala U21.

Reclamă

Staff-ul echipei naționale îi urează lui George Pușcaș recuperare rapidă și îl așteaptă la meciurile următoare din preliminariile pentru EURO 2024!”, a anunțat FRF, pe site-ul oficial.

Astfel, Farul Constanța va avea 3 jucători convocați la naționala României, pentru următoarea acțiune: mijlocașul Tudor Băluță și atacanții Denis Alibec și Louis Munteanu.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și