Închide meniul
Video

Andorra – România LIVE VIDEO | Denis Alibec, gol anulat pe motiv de ofsaid! Atacantul de la Farul a ratat șansa de a deschide scorul

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 martie 2023, 22:36

Kosovo - România LIVE VIDEO | Lovitură pentru Edi Iordănescu! Denis Alibec nu va fi titular în Kosovo

Denis Alibec, în timpul unui meci la echipa națională/ Profimedia

Andorra – România LIVE VIDEO Denis Alibec a avut un gol anulat, pe motiv de ofsaid, în primul meci al echipei naționale din preliminariile EURO 2024. Darius Olaru, pasator la golul lui Alibec, se afla în poziție neregulamentară, iar astfel atacantul lui Gică Hagi nu a putut deschide scorul în deplasarea de la Andorra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andorra – România, primul meci al „tricolorilor” din preliminariile EURO 2024, este în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, cât și în format live video, pe AS.ro.

Andorra – România LIVE VIDEO Denis Alibec, gol anulat pentru ofsaid

În minutul 30, Denis Alibec a reușit să marcheze. Inițial, atacantul de la Farul a primit o centrare perfectă în careu, și a trimis, cu capul, în bara porții lui Alvarez. Darius Olaru a fost pe fază, și i-a pasat din nou atacantului de la Farul, care nu a mai ezitat, și a înscris.

Bucuria jucătorilor echipei naționale a fost de scurtă durată, deoarece arbitrul Dario Bel a anulat golul, pe motiv de ofsaid la mijlocașul de la FCSB, Darius Olaru.

Decizia de a anula golul lui Denis Alibec a fost luată după ce centralul croat al partidei a consultat arbitrajul video.

Reclamă

La scurt timp după golul anulat al lui Denis Alibec, România a reușit să marcheze prin Dennis Man, din pasa lui Olimpiu Moruțan.

Denis Alibec a fost titularizat de Edi Iordănescu, în prima partidă a României, din preliminariile EURO 2024. Atacantul de la Farul traversează un sezon de vis, marcând 11 goluri pentru constănțeni. De asemenea, Alibec a venit cu gânduri mari la echipa națională, și a declarat, înaintea meciului cu Andorra, că își dorește să devină golgheterul „tricolorilor” din aceste preliminarii.

Denis Alibec și-a setat un obiectiv măreț: „Vreau să fiu golgheterul preliminariilor!”

Denis Alibec și-a setat un obiectiv măreț pentru campania de calificare la EURO 2024. Atacantul naționalei își dorește să devină golgheterul preliminariilor.

Reclamă 4 / 0/3

Într-un dialog purtat de Marius Niculae cu Denis Alibec, atacantul de la Farul a dezvăluit care sunt ambițiile sale pentru aceste preliminarii.

„Asta îmi doresc şi eu, pentru că la cluburi am jucat, am marcat, dar la naţională pot să spun că am făcut meciuri bune, dar nu am avut realizări. Ca atacant, dacă nu marchezi, nu apari pe foaie şi în fotbal e important să fii pe prima pagină. Vreau să ne calificăm în primul rând şi să fiu golgheterul preliminariilor.

În ultima perioadă toate echipele au început să joace fotbal, stau foarte bine tactic, au adus antrenori de afară şi se vede lucrul acesta, dar cred că noi suntem mult mai talentaţi şi dacă vom avea ambiţia lor, cu siguranţă îi putem depăşi.

Este o grupă grea, toate echipele joacă foarte bine, dar eu am încredere în această echipă şi de când m-am dus la Farul, domnul Hagi mi-a transmis o mentalitate de învingător, să cred în mine şi în echipă, pentru că cei de afară nu au nimic în plus faţă de noi, poate doar ambiţia şi motivaţia. Normal, Elveţia este favorită, dar după ei suntem noi.

Israel şi Kosovo sunt echipe bune dar cred că suntem mai buni ca ei. După mine, noi suntem favoriţi la câştigarea grupei, dar Elveţia poate să ne pună cele mai mari probleme”, a declarat Denis Alibec pentru site-ul oficial al FRF.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și