Închide meniul

Andorra – România LIVE VIDEO Dennis Man, lovit teribil în finalul primei reprize

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 25 martie 2023, 23:18

Andorra – România LIVE VIDEO Dennis Man, lovit teribil în finalul primei reprize

Andorra - România LIVE VIDEO Dennis Man, lovit teribil în finalul primei reprize

Dennis Man, la pauza meciului Andorra - România / Antena 1

Andorra – România LIVE VIDEO Dennis Man a fost lovit teribil în finalul primei reprize a meciului din Andorra. El a ieşit de pe teren cu multe zgârieturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 40, Man a fost lovit de Llovera şi a rămas întins pe gazon. Arbitrul partidei nu i-a arătat nici cartonaşul galben jucătorului din Andorra, care ar fi fost astfel eliminat.

Andorra – România LIVE VIDEO Dennis Man, lovit teribil în finalul primei reprize

Man a continuat să joace în meciul transmis de Antena 1 şi în AntenaPLAY, dar, când a ieşit de pe teren, şi-a dat jos apărătoarea, iar imaginile au fost destul de dure, cu tibia plină de urme de la crampioanele adversarului.

Man a fost şi cel care a deschis scorul în Andorra, cu o lovitură perfectă de cap, încă din minutul 35. Reuşita a venit după o centrare perfectă a lui Olimpiu Moruţan.

România a mai trimis o dată mingea în poarta Andorrei, 5 minute mai devreme. Golul lui Alibec a fost însă atunci anulat pe motiv de ofsaid.

Reclamă

Marius Marin, prima reacție după rezultatele din grupa României

Marius Marin a oferit prima reacție după rezultatele din grupa României. Belarus a fost zdrobită de Elveția, scor 0-5, în timp ce Israel și Kosovo au remizat, scor 1-1.

Mijlocașul României a concluzionat că aceste rezultatele sunt foarte avantajoase pentru noi, dar preferă să rămână focusat pe meciul cu Andorra, primul pentru noi în această campanie de calificare.

„Este un nou început de drum pentru noi, pentru această generație, suntem foarte încrezători și sperăm ca în seara asta să aducem cele 3 puncte pe care ni le dorim cu toții.

Reclamă 4 / 0/3

Având în vedere că Israel a făcut egal cu Kosovo, este un rezultat care ne avantajează, dar nu trebuie să ne gândim la asta. Avem un meci foarte important cu Andorra și trebuie să luăm cele 3 puncte.

Grupe ușoare nu mai există de foarte mulți ani, pentru că fiecare echipă națională dă totul pentru țara sa. S-a schimbat puțin fotbalul în ultimii ani. Important e să luăm meci cu meci.

Este un meci accesibil totuși, având în vedere lotul și lista jucătorilor, dar nu trebuie să ne uităm la asta. Trebuie să intrăm de la început decisivi.

O sa ne ajute foarte mult suporterii azi, e important să ai fanii alături de tine. Când te apuci de fotbal, cel mai mare vis este să îmbraci tricoul echipei naționale. Să particip la un turneu final ar fi cea mai mare realizare de până acum”, a declarat Marius Marin pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și