Închide meniul
Foto

Andorra – România LIVE VIDEO | Noul echipament al naționalei a fost lansat: „Rezistent la lacrimi de emoție și de furie”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 martie 2023, 18:00

Andorra – România LIVE VIDEO | Noul echipament al naționalei a fost lansat: „Rezistent la lacrimi de emoție și de furie”

A fost lansat noul echipament al naționalei României

A fost lansat noul echipament al naționalei României / frf.ro

Andorra – România LIVE VIDEO | Noul echipament al naționalei a fost lansat, cu câteva zile înaintea debutului „tricolorilor” lui Edi Iordănescu în preliminariile EURO 2024. FRF a realizat o prezentare detaliată a noilor tricouri pe care Nicolae Stanciu, Dennis Man, Olimpiu Moruțan și colegii lor le vor purta în meciurile primei reprezentative (VEZI GALERIA FOTO).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România începe campania de calificare la EURO 2024 în Andorra. Partida se va disputa pe 25 martie, de la ora 21:45, și va fi transmisă în direct și în exclusivitate la Antena 1 și în AntenaPLAY, precum și LIVE VIDEO pe AS.ro. Ulterior, pe 28 martie, de la aceeași oră, naționala lui Edi Iordănescu va da piept cu Belarus, pe Arena Națională.

Andorra – România LIVE VIDEO | Noul echipament al naționalei a fost lansat: „Rezistent la lacrimi de emoție și de furie”

La debutul în preliminariile Campionatului European, jucătorii lui Edi Iordănescu vor beneficia de un nou echipament, inspirat din tradiția poporului român.

FRF a lansat 3 rânduri de echipament, în culorile drapelului României: roșu, galben și albastru.

„Rezistent la lacrimi de emoție și de furie! Un tricou puternic pentru suporteri puternici”, este motto-ul FRF, pentru campania de lansare a noului echipament.

Reclamă

Noile tricouri vor avea un brâu specific hainelor tradiționale românești, în timp ce fontul numelor jucătorilor și al numerelor vor fi inspirate din liniile Coloanei Infinitului.

„La debutul naționalei în preliminariile EURO 2024 și cu ocazia participării României U21 la EURO 2023, noul echipament al tuturor reprezentativelor este gata!

Federația Română de Fotbal lansează noul tricou al naționalei, inspirat de rezistența și perseverența care definesc suporterii români. Tricoul este conceput pentru a rezista la toate presiunile și provocările pe care suporterii le întâmpină, de la lacrimi și emoții până la minutele tensionate de la finalul meciurilor.

Reclamă 4 / 0/3

Echipamentul poartă brâul tradițional, drept un simbol al valorilor care ne-au ținut uniți de-a lungul timpului și care ne vor face să mergem înainte cu încredere.

Când prezentul ne pune la încercare, tradiția ne ține alături de Națională. Iar aceasta este #PutereaBrâului!

FRF a lansat noul echipament al naționalei României, înainte de debutul în preliminariile EURO 2024

Pe lângă elementul distinctiv al noului tricou, brâul, nu lipsesc tricolorul, acesta fiind prezent pe mânecile tricoului, pe șort și pe jambiere, dar nici mesajul de unitate “Luptăm împreună”. Noul echipament e o întoarcere la galbenul tradițional, pentru ca albastru complet, respectiv roșu complet, să caracterizeze celelalte două opțiuni.

Nu în ultimul rând, noua linie de echipament al echipei naționale va beneficia și de un nou font. Acesta este în ton cu elementele tradiționale și împrumută liniile Coloanei Infinitului, celebra sculptură a lui Constantin Brâncuși, ca un simbol al iubirii infinite a suporterului român pentru echipa națională și a motivației tricolorilor de a le aduce acestora satisfacție”, a transmis FRF, pe site-ul oficial.

Suporterii echipei naționale au fost implicați în mod activ în crearea noii linii de echipament.

„Suporterii au fost incluși și ei în procesul de conceptualizare pentru că au contribuit la identificarea celor mai iubite echipamente din istoria naționalei și a elementelor cele mai apreciate ale acestora.

Peste 800 de suporteri, femei și bărbați, din țară și din străinătate, au avut ocazia să își exprime părerea și să își susțină ideile. Astfel, acest echipament este și creația lor!”, a mai anunțat FRF.

Reclamă

Lotul României pentru meciurile cu Andorra şi Belarus

PORTARI: Florin Niță (Pardubice | Cehia, 19/0), Ionuț Radu (Auxerre | Franța, 2/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 1/0);

FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 10/1), Cristian Manea (CFR Cluj, 20/2), Adrian Rus (Pisa | Italia, 17/1), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 24/2), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 3/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 15/0), Mario Camora (CFR Cluj, 9/0), Raul Opruț (Hermannstadt, 2/0);

MIJLOCAȘI: Deian Sorescu (FCSB, 9/0), Alexandru Cicâldau (Ittihad Kalba | EAU, 28/4), Marius Marin (Pisa | Italia, 8/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 9/0), Darius Olaru (FCSB, 9/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 44/2), Adrian Șut (FCSB, 0/0), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 56/11), Olimpiu Moruțan (Pisa | Italia, 5/1), Alexandru Dobre (Famalicão | Portugalia, 0/0), Dennis Man (Parma | Italia, 16/5), Octavian Popescu (FCSB, 5/0);

ATACANȚI: Florin Tănase (Al Jazira | EAU, 15/2), Denis Alibec (Farul Constanța, 27/2), Louis Munteanu (Farul Constanța 0/0)

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și