Închide meniul

Andorra – România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu, mesaj categoric pentru jucătorii naționalei: „Nu mai am răbdare cu nimeni!”

Cosmin Cioboată Publicat: 19 martie 2023, 13:23

Andorra – România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu, mesaj categoric pentru jucătorii naționalei: „Nu mai am răbdare cu nimeni!

Edi Iordănescu și-a avertizat jucătorii convocați la națională

Edi Iordănescu și-a avertizat jucătorii convocați la națională / Hepta

  • Andorra – România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu, mesaj categoric pentru jucătorii naționalei

 

Andorra – România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu a transmis un mesaj categoric pentru jucătorii naționalei, înaintea debutului în preliminariile EURO 2024. Selecționerul a anunțat că perioada de „răsfăț” de la naționala României s-a încheiat. Iordănescu vrea să vadă sută la sută din partea fotbaliștilor pe care îi convoacă sub „tricolor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Există totul sau nimic pentru echipa națională!”, a spus Edi Iordănescu. Meciul de debut Andorra – România se va juca pe 25 martie, de la ora 21:45, și va fi transmis în direct și în exclusivitate la Antena 1 și în AntenaPLAY, precum și LIVE VIDEO pe AS.ro.

Andorra – România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu, mesaj categoric pentru jucătorii naționalei

Edi Iordănescu a explicat că perioada în care a fost tolerant cu jucătorii care nu confirmă la naționala României a ajuns la sfârșit.

Reclamă

„Cu toții trebuie să înțeleagă un lucru. Perioada în care ne permiteam să ne mai alintăm, să ne răsăfățăm, să venim cu jumătăți de măsură, să ne gândim că merge și cu puțin efort sau cu puțină muncă, a trecut!

E perioada în care eu sun adunarea, e perioada în care toți trebuie să dăm tot ce avem mai bun. E perioada în care nu mai există 99%, doar 100%. E perioada în care nu mai am timp să mângâi pe nimeni, nu mai pot să am răbdare cu nimeni.

Reclamă

Cine vine trebuie să vină și să dea tot, atât în afara terenului, cât și în teren, în procesul de pregătire și, bineînțeles, la joc. Nu mai există toleranță pentru nimeni. Există totul sau nimic pentru echipa națională”, a declarat Edi Iordănescu, pentru FRF TV.

România se află în grupa I de calificare la EURO 2024, alături de Elveția, Belarus, Israel, Andorra și Kosovo. „Tricolorii” vor debuta împotriva Andorrei, pe 25 martie, în deplasare. Apoi, pe 28 martie, naționala noastră va juca pe teren propriu contra selecționatei din Belarus.

Andorra – România LIVE VIDEO | Louis Munteanu, convocat de urgență în locul lui George Pușcaș!

Louis Munteanu a fost convocat de urgență în locul lui George Pușcaș. Atacantul de la Genoa s-a accidentat înaintea ultimei partide din Serie B și va rata meciurile naționalei cu Andorra și Belarus, din debutul preliminariilor EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu s-a reorientat repede și l-a chemat în locul lui Pușcaș pe Munteanu. Atacantul lui Gică Hagi, de la Farul Constanța, va bifa prima selecție sub „tricolor”.

Așa cum AS.ro a anunțat încă de sâmbătă seară, Munteanu se număra printre principalii favoriți să vină în locul lui George Pușcaș la prima reprezentativă.

Louis Munteanu se afla în lotul naționalei U21 a României, condusă de Emil Săndoi, pentru meciurile amicale cu Portugalia U21 și Germania U21. În cele din urmă, atacantul de 20 de ani se va prezenta sub comanda lui Edi Iordănescu, la naționala mare, pentru meciurile cu Andorra și Belarus.

„George Pușcaș s-a accidentat ieri, la echipa de club, și nu va putea onora convocarea la prima reprezentativă. Staff-ul medical al echipei naționale a considerat că George nu va putea fi recuperat în timp util și astfel s-a renunțat la venirea lui în țară.

În locul atacantului de la Genoa, Edward Iordănescu a decis să îl cheme pe Louis Munteanu. Atacantul de la Farul Constanța fusese convocat la naționala U21.

Staff-ul echipei naționale îi urează lui George Pușcaș recuperare rapidă și îl așteaptă la meciurile următoare din preliminariile pentru EURO 2024!”, a anunțat FRF, pe site-ul oficial.

Lotul României pentru meciurile cu Andorra şi Belarus

PORTARI: Florin Niță (Pardubice | Cehia, 19/0), Ionuț Radu (Auxerre | Franța, 2/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 1/0);

Reclamă

FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 10/1), Cristian Manea (CFR Cluj, 20/2), Adrian Rus (Pisa | Italia, 17/1), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 24/2), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 3/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 15/0), Mario Camora (CFR Cluj, 9/0), Raul Opruț (Hermannstadt, 2/0);

MIJLOCAȘI: Deian Sorescu (FCSB, 9/0), Alexandru Cicâldau (Ittihad Kalba | EAU, 28/4), Marius Marin (Pisa | Italia, 8/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 9/0), Darius Olaru (FCSB, 9/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 44/2), Adrian Șut (FCSB, 0/0), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 56/11), Olimpiu Moruțan (Pisa | Italia, 5/1), Alexandru Dobre (Famalicão | Portugalia, 0/0), Dennis Man (Parma | Italia, 16/5), Octavian Popescu (FCSB, 5/0);

ATACANȚI: Florin Tănase (Al Jazira | EAU, 15/2), Denis Alibec (Farul Constanța, 27/2), Louis Munteanu (Farul Constanța 0/0)

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 28 mart., 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”