Închide meniul

Antoine Griezmann, gol senzațional din pasa lui Kylian Mbappe în Franța – Olanda! Cele două superstaruri au colaborat superb, după discuția iscată din cauza banderolei de căpitan

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 24 martie 2023, 22:04

Antoine Griezmann, gol senzațional din pasa lui Kylian Mbappe în Franța – Olanda! Cele două superstaruri au colaborat superb, după discuția iscată din cauza banderolei de căpitan

Antoine Griezmann, gol senzațional din pasa lui Kylian Mbappe în Franța - Olanda

Captură Twitter

Antoine Griezmann a înscris un gol senzațional din pasa lui Kylian Mbappe în Franța – Olanda! Cele două superstaruri au colaborat superb, după discuția iscată din cauza banderolei de căpitan la națonală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 2 al meciului de pe Stade de France, naționala din Hexagon a reușit să deschidă scorul, după o combinație frumoasă între Antoine Griezmann și Kylian Mbappe.

Antoine Griezmann, gol senzațional din pasa lui Kylian Mbappe în Franța – Olanda!

Superstarul de la PSG a preluat mingea pe partea stângă, a avansat, a simulat un șut la poartă și i-a pasat lui Antoine Griezmann în marginea careului. Atacantul lui Atletico Madrid a profitat de pasa lui Kylian Mbappe și a șutat excelent, fără să-i lase nicio șansă portarului olandez.

Câteva minute mai târziu, același Griezmann a continuat evoluția foarte bună. A centrat excelent din lovitură liberă, iar Dayot Upamecano a majorat diferența, fiind omul potrivit la locul potrivit.

Kylian Mbappe a dezvăluit ce a discutat cu Antoine Griezmann după ce a devenit căpitanul Franţei: „A fost dezamăgit, e normal. Nu sunt superiorul lui!”

Kylian Mbappe a dezvăluit ce a discutat cu Antoine Griezmann după ce a devenit căpitanul Franţei. Starul lui PSG a preluat banderola de la Hugo Loris, veteranul din buturile Les Bleus care şi-a anunţat retragerea.

Reclamă

Atacantul în vârstă de 24 de ani, autor al unui hat-trick în finala Campionatului Mondial 2022, a recunoscut că a purtat o discuţie cu Antoine Griezmann. Vârful lui Atletico Madrid şi-ar fi manifestat nemulţumirea, în vestiar, după ce nu a fost desemnat căpitan de Didier Deschamps.

„Da, am vorbit cu Antoine Griezmann pentru că a fost dezamăgit. Și sincer, asta e de înțeles. Are 32 de ani, a petrecut 10 ani în echipa Franței. A fost unul dintre cei mai importanţi sau cel mai important jucător al erei lui Didier Deschamps. Deci e normal.

I-am spus că aș fi avut aceeași reacție, el este poate cel mai important jucător al epocii Deschamps. Nu sunt superiorul lui.

Reclamă 4 / 0/3

Voi fi alături de el, pentru a încerca să facem această echipă a Franţei să domnească la nivel mondial. Dacă are ceva de spus în fața grupului, mă așez și ascult. Nu trebuie să închidem ușa nimănui, fiecare este liber să-și exprime ideea„, a declarat Kylian Mabppe la conferinţa de presă, potrivit Fabrizio Romano.

Jurnaliştii de la L’Equipe au oferit detalii surprinzătoare. Griezmann ar fi anunţat că e dispus să renunţe la echipa naţională, dezamăgit că nu a primit banderola de căpitan. Jucătorul în vârstă de 32 de ani are 42 de goluri în 117 de selecţii.

Cu 66 de selecţii şi 34 de goluri, Mbappe a preluat banderola de la Hugo Lloris, retras de la echipa naţională, la fel ca şi „vicecăpitanul” Raphael Varane.

Decizia i-a fost anunţată lui Mbappe de Deschamps luni seară, după ce selecţionerul a discutat şi cu Antoine Griezmann de la Atletio Madrid, aflat de asemenea „în cursa” pentru banderola de căpitan

Primul meci în care Franţa îl va avea căpitan pe Kylian Mbappe şi pe Griezmann vicecăpitan va fi cu Olanda, vineri, în preliminariile EURO 2024.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și