Închide meniul

Bogdan Stelea, discurs dur înaintea finalelor cu Israel şi Elveţia: „Nu avem o identitate şi niciun jucător sclipitor!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 noiembrie 2023, 10:05

Bogdan Stelea, discurs dur înaintea finalelor cu Israel şi Elveţia: „Nu avem o identitate şi niciun jucător sclipitor!

Bogdan Stelea, discurs dur înaintea finalelor cu Israel şi Elveţia

Bogdan Stelea, în cadrul unui eveniment / Hepta

Bogdan Stelea a avut un discurs dur la adresa naţionalei României, înaintea finalelor cu Israel şi Elveţia. Fostul mare internaţional român e de părere că naţionala ui Edi Iordănescu nu are identitate şi că am ajuns „purtaţi de val” să jucăm cu califcarea pe masă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Stelea spune că România nu mai are jucători sclipitori care să facă diferenţa în momentele grele. Totuşi, Stelea crede în califcarea naţionalei României la EURO. România – Elveţia e pe 21 noiembrie, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Bogdan Stelea, discurs dur înaintea finalelor cu Israel şi Elveţia

„Aș vrea să pot să spun mai multe lucruri despre echipa națională, dar nu avem o identitate. Nu există un jucător care să zici că e sclipitor la fiecare meci, pune piciorul pe minge într-un anumit moment și face lucruri.

Nici măcar Ianis Hagi și Nicolae Stanciu. Nu în orice moment în care pun piciorul pe minge se întâmplă ceva. Stanciu are un anumit nivel, și-a asumat rolul de lider, e căpitan, dar… Cred că ne calificăm la Campionatul European în acest moment pentru că pur și simplu ne-am lăsat duși de val”, a fost discursul lui Stelea în fanatik.ro.

Reclamă

Scenariile care aduc calificarea României la EURO 2024, după egalul dintre Elveţia şi Israel

Se ştiu scenariile care aduc calificarea României la EURO 2024. Elveţia a ratat şansa de a se califica deja la turneul final, după remiza cu Israel. „Tricolorii” au nevoie de un punct din duelul cu israelienii, pentru a se califica la EURO 2024.

România se va duela cu Israel pe 18 noiembrie, de la ora 21:45, în Ungaria. Pe 21 noiembrie, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, „tricolorii” vor da bătălia finală cu Elveţia, pe Arena Naţională.

Elveţia a acumulat 16 puncte, după egalul cu Israel, în timp ce israelienii au 12 puncte. Naţionala lui Murat Yakin s-a văzut egalată pe final de către israelienii, meciul din Ungaria terminându-se cu scorul de 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Elveţienii au deschis scorul în minutul 36 prin Vargas, iar israelienii au egalat pe final de meci, în minutul 89, prin Weissman. În minutul 53, Zesiger a comis henţ în careu, însă după consultarea arbitrajului video, centralul Taylor a decis să nu acorde penalty în favoarea Israelului.

România îşi va asigura biletele pentru EURO 2024 dacă nu va pierde cu Israel. În cazul unui egal, „tricolorii” vor acumula 17 puncte şi Israel 13, cu un meci rămas de disputat.

În cazul în care România va fi învinsă de Israel, lucrurile se complică. Israel va acumula 15 puncte, apropiindu-se la un singur punct de România. „Tricolorii” vor avea astfel nevoie de victorie în utlimul meci, cu Elveţia, pentru a-şi asigura prezenţa la EURO 2024.

În ultimul meci din preliminarii, Israel se va duela cu Andorra, şi în cazul în care va învinge, va acumula 18 puncte, dacă de asemenea luăm în calcul şi o eventuală victorie în faţa României.

România, cu o înfrângere cu Israel şi o victorie cu Elveţia, va avea 19 puncte. În cazul în care naţionala va remiza cu elveţienii, atunci „tricolorii” vor avea 17 puncte, cu un punct în minus faţă de israelieni.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și