Închide meniul
Foto

Cine este Noa Kirel, vedeta de 22 de ani care a intonat imnul Israelului împotriva României. E iubita unui jucător de la Bayern

Reclamă

Publicat: 18 noiembrie 2023, 21:46

Cine este Noa Kirel, vedeta de 22 de ani care a intonat imnul Israelului împotriva României. E iubita unui jucător de la Bayern

Cine este Noa Kirel, artista care a intrat pe teren înainte de Israel - România

Noa Kirel este iubita lui Daniel Perez / Colaj Instagram

Cine este Noa Kirel, vedeta de 22 de ani care a intonat imnul Israelului împotriva României, la meciul din preliminariile EURO 2024. Tânăra israeliancă este este una dintre cele mai cunoscute artiste din „Ţara Sfântă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noa Kirel a avut un succes răsunător şi a fost aproape să câştige Eurovision 2023. S-a clasat pe locul 3 în finală, cu piesă clasică pop „Unicorn”. Versurile au legătură cu istoria ţării ei. Trofeul i-a revenit Suediei, prin reprezentanta ei Loreen. Finlanda a primit din partea publicului 526 de puncte, clasându-se pe locul doi, urmată de Israel cu 362 de puncte. A 67-a ediţie a concursului muzical european a avut loc la Liverpool.

Cine este Noa Kirel, vedeta de 22 de ani care a intonat imnul Israelului împotriva României

Chiar dacă reprezentativa Israelului a fost nevoită să joace departe de casă meciul decisiv împotriva tricolorilor, Noa Kirel a fost invitată să cânte imnul ţării sale pe Pancho Arena, care are o capacitate de 3.800 de locuri. Au fost măsuri sporite de securitate.

Au fost momente emoţionante pe teren, în momentul în care imnul Israelului a răsunat pe arenă. În ochii jucătorilor şi a staff-ului naţionalei Israelului se puteau vedea lacrimi.

Reclamă

Noa Kirel este chiar iubita portarului naţionalei Israelului, Daniel Perez. Jucătorul în vârstă de 23 de ani este legitimat la Bayern. A fost cumpărat cu 5 milioane de euro de la Maccabi Tel Aviv, în această vară. A debutat în tricoul bavarezilor în Cupa Germaniei.

Noa şi-a oficializat relaţia cu Perez în luna iulie. Ea a fost nominalizată de trei ori consecutiv la MTV Europe Music Awards, în 2016, 2017 și 2018, la categoria „Best Israeli Act”, câștigându-le pe ultimele două.

Noa Kirel este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) şi are nu mai puţin de 1.8 milioane de urmăritori pe contul ei de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Motivul incredibil pentru care Erling Haaland a ajuns să ţină cu Israel

Ca să prindă barajul de calificare pentru EURO, Norvegia are nevoie ca Israel să ocupe unul din primele două locuri. Israel va avea un suporter de lux în această seară, în partida cu Romania. Starul lui Manchester City, Erling Haaland, are nevoie ca Israel să învingă România pentru a putea spera în continuare că va fi prezent la EURO 2024.

Mai exact, dacă va rata calificarea din grupa preliminară, Israel mai are o şansă să ajungă la EURO 2024 prin barajul de calificare din Liga Nţaiunilor. În acest caz, Norvegia nu ar mai ajunge la acel baraj şi ar fi OUT de la Campionatul European din Germania.

În cazul în care Israel va învinge România şi va ocupa unul din primele două locuri, atunci Norvegia ar ajunge la barajul de calificare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și