Închide meniul

Motivul incredibil pentru care Erling Haaland a ajuns să ţină cu Israel în meciul cu România

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 noiembrie 2023, 20:13

Motivul incredibil pentru care Erling Haaland a ajuns să ţină cu Israel în meciul cu România

Motivul incredibil pentru care Erling Haaland a ajuns să ţină cu Israel în meciul cu România

Profimedia

Motivul incredibil pentru care Erling Haaland va ţine cu Israel în meciul cu România. Ca să prindă barajul de calificare pentru EURO, Norvegia are nevoie ca Israel să ocupe unul din primele două locuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Israel va avea un suporter de lux în această seară, în partida cu Romania. Starul lui Manchester City, Erling Haaland, are nevoie ca Israel să învingă România pentru a putea spera în continuare că va fi prezent la EURO 2024.

Motivul incredibil pentru care Erling Haaland va ţine cu Israel în meciul cu România

Mai exact, dacă va rata calificarea din grupa preliminară, Israel mai are o şansă să ajungă la EURO 2024 prin barajul de calificare din Liga Nţaiunilor. În acest caz, Norvegia nu ar mai ajunge la acel baraj şi ar fi OUT de la Campionatul European din Germania.

În cazul în care Israel va învinge România şi va ocupa unul din primele două locuri, atunci Norvegia ar ajunge la barajul de calificare.

Reclamă

Israelienii se tem de România înaintea duelului pentru calificare

Israelienii se tem de România înaintea duelului pentru calificare! La conferința de presă premergătoare partidei au vorbit jucătorul Dor Peretz, dar și selecționerul Alon Hazan. Aceștia au vorbit despre partida de sâmbătă seară, dar și despre șansele la calificare.

Duelul dintre Israel și România va începe de la ora 21:45, sâmbătă și va fi LIVE TEXT pe AS.ro. Pentru elevii lui Edi Iordănescu urmează apoi ultimul meci din preliminariile pentru EURO 2024, cu Elveția, pe 21 noiembrie, tot de la 21:45, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY!

Va fi un meci greu, poate cel mai important de până acum. Toată lumea din țară ne susține, sper că vom reuși să câștigăm atât pentru ei, cât și pentru cei care, din păcate, nu mai au un loc pe care îl pot numi acasă.

Reclamă 4 / 0/3

Este foarte dificil să ne concentrăm pe fotbal când este un război acasă. Suntem aici, acum avem o misiune, să ne continuăm lupta, atât ca și echipă de fotbal cât și ca țară. Trebuie să câștigăm pentru soldați, pentru oamenii care stau departe de casă, să ne îndeplinim misiunea.

După cum am văzut la ultimul meci România este foarte bună. Stanciu și Marin sunt buni, dar și jucătorii de atac. Trebuie să ne concentrăm pe jocul nostru, iar apoi am putea să obținem rezultatul pe care ni-l dorim”, a spus Dor Peretz, la conferința de presă.

Alon Hazan: „Au o echipă foarte bună”

De asemenea, selecționerul Israelului este de părere că elevii săi trebuie să fie calmi la partida de sâmbătă, pentru a reuși să obțină victoria. Totodată, și acesta a vorbit despre calitățile jucătorilor convocați de către Edi Iordănescu la echipa națională.

„România nu joacă doar defensiv, joacă bine și pe atac. Au o echipă foarte bună. Totuși, cred că am putea învinge dacă ne facem bine jocul. Dacă suntem favoriți? Cum să fim noi favoriți când înfruntăm echipa de pe primul loc? Sunteți pe primul loc, nu? Aveți nevoie doar de egal, deci voi sunteți favoriți.

Cred că trebuie să fim calmi. Uneori vrei să câștigi meciul din primul minut și îl pierzi, în final. Trebuie să ne facem jocul, știm cum să facem asta. Trebuie să dominăm jocul și să îl câștigăm. Vreau să se ajungă la astfel de momente, în loc să terminăm campania cu un meci care nu va mai avea miză.

România ar trebui să se ocupe de jocul ei, iar noi de al nostru. România este totuși o echipă foarte bună”, a spus Alon Hazan, la conferința de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și