Închide meniul

Convocare de urgenţă înainte de Elveţia – România. Valentin Ţicu a fost adus de Edi Iordănescu în locul lui Mario Camora

Alex Masgras Publicat: 17 iunie 2023, 23:53

Reclamă
Convocare de urgenţă înainte de Elveţia – România. Valentin Ţicu a fost adus de Edi Iordănescu în locul lui Mario Camora

Convocare de urgenţă înainte de Elveţia - România

Valentin Ţicu, în meciul România U21 - Spania U21 / ProfiMedia

Convocare de urgenţă înainte de Elveţia – România. Valentin Ţicu, fundaşul celor de la Petrolul Ploieşti, a fost convocat de urgenţă la echipa naţională pentru meciul cu Elveţia de luni seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario Camora s-a accidentat în meciul cu Kosovo, iar Edi Iordănescu a decis să aducă întăriri pe postul de fundaş stânga. Anunţul convocării lui Ţicu a fost făcut de frf.ro.

Convocare de urgenţă înainte de Elveţia – România. Valentin Ţicu a fost adus de Edi Iordănescu în locul lui Mario Camora

Edi Iordănescu a apelat la Valentin Ţicu, după ce Andrei Raţiu, Mario Camora şi Raul Opruţ au acuzat probleme medicale. Valentin Ţicu se afla la Mogoşoaia, în cantonamentul echipei României U21 care se pregăteşte pentru EURO U21. El se va alătura lotului de seniori în cursul zilei de duminică:

„Având în vedere că trei fundași laterali acuză probleme medicale, Andrei Rațiu, Mario Camora și Raul Opruț, iar șansele ca măcar unul dintre ei să fie recuperat până la ora jocului din Elveția sunt minime, selecționerul Edward Iordănescu a decis să îl cheme la echipa națională pe Valentin Țicu. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani se află în cantonamentul de la Mogoșoaia, acolo unde România U21 se pregătește pentru EURO U21. Țicu se va alătura lotului mâine, la Zurich, acolo unde vor ajunge și tricolorii în jurul prânzului”, a anunţat frf.ro.

Cornel Dinu, necruţător după Kosovo – România 0-0

Cornel Dinu a avut un discurs necruţător după Kosovo – România 0-0. Mario Camora şi George Puşcaş au fost principalele ţinte ale lui Cornel Dinu.

Reclamă

Cornel Dinu i-a desfiinţat pe cei doi jucători, dar a criticat şi faptul că Edi Iordănescu nu s-a bazat pe Raul Opruţ şi pe Andrei Borza.

„Eu am o părere rezervată în ceea ce îl priveşte pe Puşcaş, care şi după nume cred că e mai mult la vânătoare decât pe terenul de fotbal. Pe un atacant trebuie să scrie gol. Din acest punct de vedere, Puşcaş a contribuit foarte puţin în ultimii ani la echipa naţională. Camora nu poate fi primit nici măcar în Camora napoletană sau în cea din Sudul Italiei. Nu înţeleg naturalizarea unui astfel de jucător, la vârsta de 36 de ani.

Sorescu a făcut faţă în momentul în care a intrat, dar aruncarea în joc a unor fotbalişti tineri, precum Opruţ sau Borza, ţine de credinţa unor antrenori care au trăit, care respectă fotbalul şi care ştiu că nu există bucurie mai mare pentru un antrenor decât să promovezi anumiţi jucători tineri.

Reclamă 4 / 0/3

Şi la echipa naţională, şi la club, Camora se accidentează mai mult. E mai mult accidentat decât joacă. Selecţionarea şi aruncarea lui în luptă mi se pare fără pic de logică”, a spus Cornel Dinu la gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și