Închide meniul

Cristiano Ronaldo, „dublă” în Luxemburg – Portugalia! Superstarul lusitan a așteptat câteva minute confirmarea lui Radu Petrescu

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 26 martie 2023, 22:14

Cristiano Ronaldo, dublă” în Luxemburg – Portugalia! Superstarul lusitan a așteptat câteva minute confirmarea lui Radu Petrescu

Cristiano Ronaldo a deschis scorul în Luxemburg - Portugalia

Cristiano Ronaldo / Profimedia

Cristiano Ronaldo, „dublă” în Luxemburg – Portugalia! După ce a făcut show în meciul cu Liechtenstein, atunci când a înscris de asemenea de două ori, portughezul a ieșit în evidență și în deplasarea din Luxemburg.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portugalia se află în grupa J din campania de calificare la EURO, alături de Slovacia, Bosnia şi Herţegovina, Islanda, Luxemburg și Liechtenstein.

Cristiano Ronaldo, „dublă” în Luxemburg – Portugalia! Superstarul lusitan a așteptat câteva minute confirmarea lui Radu Petrescu

În minutul 9 al întâlnirii din Luxemburg, Cristiano Ronaldo a deschis scorul, cu o reluare simplă, din câțiva metri. Pasa a venit de la Nuno Mendes, care i-a trimis balonul cu o lovitură de cap. Pentru superstarul lusitan a fost golul cu numărul 121 la echipa națională, el fiind recordmen la acest capitol.

Portughezul a așteptat câteva minute confirmarea lui Radu Petrescu. „Centralul” din România a fost informat de la VAR că totul este în regulă, iar golul lui Cristiano Ronaldo a fost validat, spre fericirea portughezilor.

În minutul 31 a venit și al doilea gol al atacantului. Scăpat singur cu portarul advers, Cristiano Ronaldo nu a avut emoții și a majorat diferența, trecându-și în palmares al 122-lea gol pentru echipa țării sale.

Reclamă

Kylian Mbappe, prima reacţie după golurile marcate în Franţa – Olanda 4-0: „Este doar începutul!”. Ce a spus căpitanul lui Didier Deschamps

Kylian Mbappe a avut prima reacţie după golurile marcate în Franţa – Olanda, scor 4-0, meci din grupa B a preliminariilor pentru EURO 2024. La prima dispută din postura de căpitan al Les Bleus, atacantul în vârstă de 24 de ani a reuşit o „dublă” şi un assist.

Mbappe s-a „distrat” cu apărarea adversă. I-a oferit un assist lui Griezmann în minutul 2 şi şi-a trecut pentru prima oară numele pe tabelă în minutul 21. „Dubla” a reuşit-o chiar înainte de finalul partidei de pe Stade de France.

A fost un meci special şi pentru Mike Maignan, cel care l-a scos dintre buturile lui AC Milan pe Ciprian Tătăruşanu. Acesta este noul titular al lui Didier Deschamps, după retragerea fostului căpitan Hugo Lloris.

Reclamă 4 / 0/3

„Mike a început fără gol primit, este grozav pentru el. Sper să-i dea multă încredere, pentru că suntem cu toții în spatele lui. Ne-am pregătit toată săptămâna cu ideea că nu ne-am putea dezamăgi publicul. Este prima dată când jucăm din nou aici după Cupa Mondială, așa că ne-am dorit foarte mult să fim în concordanță cu ceea ce am făcut acolo, exceptând finala.

Suntem foarte fericiți, este un prim pas reușit, acum rămâne totul de făcut în echipă. Încerc să-mi fac treaba, să fiu hotărât, să-i iau pe ceilalţi cu mine. Astăzi a funcționat, dar este doar începutul, nu trebuie să ne aprindem. Cea mai grea parte rămâne de făcut”, a declarat Kylian Mbappe, potrivit lequipe.fr.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și