Închide meniul

Decizia imediată luată de israelieni după eșecul dureros cu România. Anunțul făcut

Dan Roșu Publicat: 19 noiembrie 2023, 8:37

Reclamă
Decizia imediată luată de israelieni după eșecul dureros cu România. Anunțul făcut

Decizia imediată luată de israelieni după eșecul dureros cu România

Imagini de la finalul meciului Israel - România 1-2 / Profimedia Images

Decizia imediată luată de israelieni după eșecul dureros cu România are legătură cu situația selecționerului Alon Hazan, dar și a managerului Yossi Benayoun, fosta glorie a lui Liverpool.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliștii de la Sport 5 anunță că înfrângerea cu 1-2 cu România le poate pica extrem de greu celor doi, care, dacă nu vor duce echipa la EURO, nu vor avea parte de prelungirea contractelor.

Decizia imediată luată de israelieni după eșecul dureros cu România

Chiar dacă va termina Grupa I a preliminariilor pe locul 3, Israel poate ajunge la EURO și din play-off-urile de Nations League ce se vor desfășura în martie 2024 și care vor stabili și ultimele 3 naționale ce vor prinde biletele pentru Germania.

Mai mult de atât, jurnaliștii au criticat naționala lui Hazan pentru lipsa de concentrare, mai ales în contextul în care aceasta ne-a condus din chiar minutul 2. ”Nu meritam să mergem mai departe”, au spus și cei din vestiar, conform sursei citate anterior.

Câţi bani primeşte România de la UEFA, după ce naţionala s-a calificat la EURO 2024

De partea cealaltă, tricolorii au motive de bucurie. În conturile FRF va intra o sumă uriaşă din partea UEFA. Peste nouă milioane de euro va primi Federaţia după performanţa de excepţie a tricolorilor lui Edi Iordănescu.

Reclamă

Pentru calificarea la EURO 2020, UEFA a acordat fiecarei naţionale participante suma de 9.250.000 de euro. În urmă cu câteva luni, Andrei Vochin dezvăluia şi cum vor fi premiaţi jucătorii naţionalei României pentru această performanţă fabuloasă.

“Jucătorii au luat pentru calificarea la Campionatul European (n.r. EURO 2016) cred că 140.000 sau 160.000 de euro. Pentru toată campania şi asta a fost suma pe care au luat-o cei care au jucat toate minutele. Acum este acelaşi algoritm.

La precedenta calificare, toate cheltuielile, primele jucătorilor, primele antrenorilor şi deplasările, au însumat 5.500.000 de euro, din care jucătorii au luat 3.300.000. Mai mult de jumătate ajung la jucători. Din suma totală, jucătorii iau peste 30%. Probabil acum va fi 3.500.000 de euro, chiar 4.000.000″, spunea Andrei Vochin pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și