Închide meniul
EXCLUSIV

Denis Alibec, declarații după România – Israel 1-1: „Trebuie să câştigăm cu Kosovo! Vom da totul pe teren”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 septembrie 2023, 0:05 / Actualizat: 5 ianuarie 2024, 18:40

Reclamă
Denis Alibec, declarații după România – Israel 1-1: „Trebuie să câştigăm cu Kosovo! Vom da totul pe teren

Denis Alibec, după România - Israel 1-1

Profimedia

Denis Alibec, declarații după România – Israel 1-1: „Trebuie să câştigăm cu Kosovo! Vom da totul pe teren”. Alibec a deschis scorul în România – Israel 1-1 şi a fost unul dintre cei mai activi jucători ali lui Edi Iordănescu. Denis ALibec a fost schimbat în repriza a doua cu George Puşcaş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec a fost unul dintre cei mai buni jucători ai naţionalei lui Edi Iordănescu. Alibec a marcat în minutul 27 al partidei de pe Arena Naţională, după o respingere greşită a portarului israelian. România – Kosovo este marţi, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Denis Alibec, declarații după România – Israel 1-1

După ce am marcat ne-am retras un pic. Ei au reacţionat foarte bine şi au marcat golul foarte repede după pauză. S-a mai întâmplat şi în meciurile trecute să reducem viteza în a doua repriză. Probabil dacă nu marcau golul repede puteam să marcăm golul 2 şi să câştigăm meciul.

Important e să câştigăm meciul cu Kosovo şi să câştigăm 6 puncte cu Andorra şi Belarus şi cred că va fi bine. Este foarte vital meciul cu Kosovo, trebuie să câştigăm. Să ţinem 90 de minute piciorul pe acceleraţie şi să încercăm să marcăm mult mai multe gouri.

Le mulţumim fanilor că au fost alături de noi, ne pare rău că nu am reuşit să sărbătorim o victorie. Dar noi vom da totul pe teren şi sperăm să nu îi dezamăgim.

Reclamă

(Reporter: Edi v-a certat după meci?) Nu, nu ne-a certat. Dar, suntem toţi dezamăgiţi. Înainte de meci simţeam cu toţii că vom câştiga„, a spus Denis Alibec în exclusivitate la AntenaSport.

Denis Alibec a marcat al doilea gol pentru echipa națională

Aflat la a 32-a convocare la naţionala României, Denis Alibec a marcat al patrulea gol în tricoul echipei naţionale. El a mai înscris până acum într-un meci amical cu Ucraina, în 2016, cu Austria, în Nations League, în 2020, şi cu Andorra, în primul meci din preliminariile pentru Campionatul European din 2024.

Tricolorii au început meciul de pe Arena Naţională cu şansa ratată de Răzvan Marin, lovitură de cap în minutul 5, iar oaspeţii au replicat prin Manor Solomon, în minutul 8. Andrei Burcă a reluat şi el balonul, cu o lovitură de cap pe lângă poartă, în minutul 21, pentru ca în minutul 27 Florinel Coman să trimită lung, pentru Alibec, acesta i-a pasat lui Stanciu, care a şutat, mingea l-a lovit pe Glazer în piept, iar Alibec – care a urmărit faza – a deschis scorul. Israelienii au venit în atac şi au încercat poarta lui Moldovan prin Lavi şi Dor Peretz, dar la pauză România a intrat în avantaj, 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

Oaspeţii au egalat în minutul 53, la un şut al lui Gloukh la colţul lung. Israelienii au controlat partida, în continuare. Gloukh a trimis în bară, în minutul 76, după ce a făcut ce a vrut cu apărarea tricoloră. Trei minute mai târziu Stanciu l-a lansat pe George Puşcaş, care a şutat prost, din careu, trimiţând peste poartă. În minutul 89 Horaţiu Moldovan a intervenit excelent la şutul lui Solomon, tricolorii nu au existat pe finalul de meci şi întâlnirea s-a încheiat la egalitate, 1-1.

În clasamentul grupei I conduce Elveţia – cu 11 puncte, urmată pe locul secund de România (9 puncte). Pe locul al treilea este Israel (8 puncte), urmată, în ordine, de Belarus (4 puncte), Kosovo (4 puncte) şi Andorra (2 puncte).

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și