Închide meniul
VIDEO

Denis Alibec şi Nicolae Stanciu, ocazii mari în Belarus – România! Ignatovich a făcut minuni în faţa românilor

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 octombrie 2023, 22:09

Denis Alibec şi Nicolae Stanciu, ocazii mari în Belarus – România! Ignatovich a făcut minuni în faţa românilor

Denis Alibec şi Nicolae Stanciu, ocazii mari în Belarus - România!

Captură Antena 1

Denis Alibec şi Nicolae Stanciu au ratat ocazii mari în Belarus – România. Denis Alibec i-a dat o pasă pasă genială pentru Stanciu, dar şutul „decarului” României a fost respins de portarul din Belarus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a început tare partida de la Budapesta cu Belarus. După ce Denis Drăguş a încercat o combinaţie fină cu Alibec, Nicolae Stanciu a avut o şansă uriaşă de a deschide scorul.

Denis Alibec şi Nicolae Stanciu, ocazii mari în Belarus – România

În minutul 10 al partidei, Denis Alibec a „inventat” o pasă superbă pentru Nicolae Stanciu. Căpitanul naţionalei României a tras din prima, din interiorul careului, însă Ignatovich a reuşit să respingă.

Peste numai 5 minute, Denis Alibec a fost aproape de un gol de senzaţie. Atacantul României a tras de la marginea careului, însă portarul Belarusului a reuşit să respingă peste poartă.

Bogdan Racoviţan a dezvăluit ce le-a transmis selecţionerul Edi Iordănescu

Bogdan Racoviţan a dezvăluit ce le-a transmis selecţionerul Edi Iordănescu jucătorilor naţionalei înainte de meciul cu Belarus. Belarus – România pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă

Un meci foarte important. Obiectivul nostru este clar, să luăm cele 3 puncte. Referitor la faptul că se joacă în Ungaria, nu ştiu, poate că ne ajută că nu e un public. Ne-am fi dorit să jucăm cu publicul nostru, ne ajută foarte mult, ne dă putere, ne dă energie şi asta contează pentru noi.

(n.r.: terenul prost) Poate e un dezavantaj, dar nu cred că va conta foarte mult. Nu e un motiv, am pregătit meciul. Toată lumea e pregătită, vrem să dăm totul. Chiar nu contează, vrem să câştigăm, pe un teren prost sau nu, fără spectatori, ne-am pregătit bine şi aşteptăm să începem meciul.

(n.r.: mesajul lui Edi) Mesajul lui Edi a fost clar, să dăm totul. Ne trebuie victorie, este foarte important pentru noi. Să ne vedem de treaba noastră, avem drumul nostru, trebuie să fim la European şi pentru asta trebuie să câştigăm în această seară.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r.: despre amânarea meciurilor Israelului) Nu am vorbit despre ei, ştim situaţia, nu e o situaţie bună, dar noi vrem să ne concentrăm pe ce avem de făcut. Dacă vom câştiga, vedem după aceea ce se va întâmpla.

Mă bucur foarte mult că fac parte din acest lot minunat. O atmosferă superbă şi mă bucur foart mult. Aştept şi eu rândul să fiu titular, sper că va veni”, a declarat Bogdan Racoviţan în exclusivitate pentru AntenaSport, înainte de startul meciului Belarus – România.

Racoviţan a fost convocat şi pentru această dublă a naţionalei cu Belarus şi Andorra. Şi colegul lui Racoviţan de la Rakow, Deian Sorescu, a fost convocat atât pentru dubla cu Kosovo şi Israel, cât şi pentru dubla cu Belarus şi Andorra.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și