Închide meniul
Video

Dennis Man, după accidentarea din Andorra – România 0-2: „Trebuie puţin sacrificiu. Sunt bine, ştiam că va fi un meci dur”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 martie 2023, 0:14

Dennis Man, criticat de Basarab Panduru după Kosovo - România 0-0

Dennis Man, în timpul unui interviu / Antena 1

Dennis Man a oferit primele declaraţii după accidentarea din Andorra – România 0-2. Jucătorul Parmei a marcat primul gol al tricolorilor, LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, şi a fost lovit dur în finalul primei reprize de un adversar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ştiam că întâlnim un adversar incomod, ne bucurăm că am luat cele trei puncte. Ştiam că va fi un meci închis, dar e bine că am marcat în prima repriză şi ne-am făcut meciul mai uşor. Eu cred că toţi simţit că suntem mai uniţi, suntem o familie.

Dennis Man, după accidentarea din Andorra – România 0-2

Ne bucurăn că suntem împreună. Sperăm să continuăm forma bună şi peste trei zile. Nu mă gândesc la titlul de golgheter. Vreau să intru cât mai bine şi mă bucur că am reuşit să marchez. Nu îmi place să dau pronosticuri pentru meciurile următoare. Vom pregăti meciul cât putem de bine şi sperăm că vom câştiga.

Trebuie puţin sacrificiu. Sunt bine, sunt ok, ştiam că va fi un meci dur, cu adversari incomozi, care caută să şicaneze. Ne-am simţit ca acasă, pot să spun. Vrem să le mulţumim fanilor că sunt alături de noi şi că vin după noi. Mă bucur că nu am dezamăgit azi”, a spus Man, în exclusivitate pentru Antena 1.

Dennis Man, lovit în prima repriză

Dennis Man a fost lovit teribil în finalul primei reprize a meciului din Andorra. El a ieşit de pe teren cu multe zgârieturi.

Reclamă

În minutul 40, Man a fost lovit de Llovera şi a rămas întins pe gazon. Arbitrul partidei nu i-a arătat nici cartonaşul galben jucătorului din Andorra, care ar fi fost astfel eliminat.

Man a continuat să joace în meciul transmis de Antena 1 şi în AntenaPLAY, dar, când a ieşit de pe teren, şi-a dat jos apărătoarea, iar imaginile au fost destul de dure, cu tibia plină de urme de la crampioanele adversarului.

Andorra – România 0-2

România nu a început excelent meciul, iar Andorra s-a aflat pentru câteva minute în terenul nostru, având chiar și primul corner al meciului. „Tricolorii” au reușit să revină, iar ocazia lui Denis Alibec din minutul 9 a fost primul semn că România e în controlul jocului.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul naționalei noastre a trimis mingea în poarta adversă în minutul 30, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Bucuria a venit 5 minute mai târziu însă, atunci când Dennis Man a deschis scorul cu o frumoasă lovitură de cap. Olimpiu Moruțan a fost omul cu assistul.

Lovitura de grație a fost dată imediat după pauză, în minutul 49. Răzvan Marin l-a lansat excelent pe Denis Alibec, iar atacantul României a înscris fără emoții, scăpat singur cu portarul advers. „Tricolorii” au mai ratat câteva ocazii importante prin Dennis Man și Tavi Popescu, însă scorul final a rămas 2-0.

Grație acestei victorii, România se clasează pe locul 2 în Grupa I, în spatele Elveției. Primele 2 locuri din grupă merg direct la Campionatul European din 2024, găzduit de Germania.

Recomandări
  • Dennis Man a deschis scorul în Andorra – România 0-2
  • Man a fost lovit dur în prima repriză

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor 18:50 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:15 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-1. „Câinii” au făcut șah-mat apărarea oltenilor! Șutul lui Milanov l-a învins pe Gurău 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB Vezi toate știrile
Citește și