Închide meniul
VIDEO

Dennis Man, gol superb în Andorra – România! Extrema de la Parma a înscris cu o lovitură de cap, după o centrare perfectă venită de la Olimpiu Moruțan

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 25 martie 2023, 22:35

Dennis Man, gol superb în Andorra – România! Extrema de la Parma a înscris cu o lovitură de cap, după o centrare perfectă venită de la Olimpiu Moruțan

Dennis Man, gol superb în Andorra - România

Antena 1

Dennis Man, gol superb în Andorra – România! Extrema de la Parma a înscris cu o lovitură de cap, după o centrare perfectă venită de la Olimpiu Moruțan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 35 al meciului din Andorra, „tricolorii” au reușit să deschidă scorul. Fotbaliștii din Serie B, Olimpiu Moruțan și Dennis Man, au colaborat excelent, iar tabela s-a modificat.

Dennis Man, gol superb în Andorra – România! Extrema de la Parma a înscris cu o lovitură de cap, după o centrare perfectă venită de la Olimpiu Moruțan

Primind o minge pe partea dreaptă a terenului, Olimpiu Moruțan l-a observat în careu pe Dennis Man, nu a stat pe gânduri și a trimis o centrare superbă, chiar pe capul extremei de la Parma. Dennis Man a profitat de ocazia ivită și a înscris fără probleme.

România a mai trimis o dată mingea în poarta Andorrei, 5 minute mai devreme. Golul lui Alibec a fost însă atunci anulat pe motiv de ofsaid.

Marius Marin, prima reacție după rezultatele din grupa României: „Ne avantajează, dar trebuie să ne gândim la Andorra!”

Marius Marin a oferit prima reacție după rezultatele din grupa României. Belarus a fost zdrobită de Elveția, scor 0-5, în timp ce Israel și Kosovo au remizat, scor 1-1.

Reclamă

Mijlocașul României a concluzionat că aceste rezultatele sunt foarte avantajoase pentru noi, dar preferă să rămână focusat pe meciul cu Andorra, primul pentru noi în această campanie de calificare.

„Este un nou început de drum pentru noi, pentru această generație, suntem foarte încrezători și sperăm ca în seara asta să aducem cele 3 puncte pe care ni le dorim cu toții.

Având în vedere că Israel a făcut egal cu Kosovo, este un rezultat care ne avantajează, dar nu trebuie să ne gândim la asta. Avem un meci foarte important cu Andorra și trebuie să luăm cele 3 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Grupe ușoare nu mai există de foarte mulți ani, pentru că fiecare echipă națională dă totul pentru țara sa. S-a schimbat puțin fotbalul în ultimii ani. Important e să luăm meci cu meci.

Este un meci accesibil totuși, având în vedere lotul și lista jucătorilor, dar nu trebuie să ne uităm la asta. Trebuie să intrăm de la început decisivi.

O sa ne ajute foarte mult suporterii azi, e important să ai fanii alături de tine. Când te apuci de fotbal, cel mai mare vis este să îmbraci tricoul echipei naționale. Să particip la un turneu final ar fi cea mai mare realizare de până acum”, a declarat Marius Marin pentru Antena Sport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și