Închide meniul

„E ireal! Asta e plajă, mai trebuie umbrelă şi salvamari!” Mihai Stoica, în stare de şoc înainte de Belarus – România

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 octombrie 2023, 19:11

„E ireal! Asta e plajă, mai trebuie umbrelă şi salvamari! Mihai Stoica, în stare de şoc înainte de Belarus – România

Mihai Stoica, în stare de şoc înainte de Belarus - România

Mihai Stoica, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Mihai Stoica e în stare de şoc înainte de Belarus – România, după ce a văzut cum arată gazonul de pe stadionul pe care se va disputa partida. Oficialul de la FCSB e de părere că terenul aduce mai mult cu „o plajă”. Belarus – România e de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a avut cea mai dură reacţie cu privire la gazonul pe care se va disputa partida. Chiar şi Edi Iordănescu a criticat în termeni duri faptul că naţionala Românie e nevoită să joace pe un astfel de gazon.

Mihai Stoica, în stare de şoc înainte de Belarus – România

”E ireal. Ăsta era bun dacă jucam noi cu Elveţia. E posibil să fie drept, asta e bine, arată rău de tot. Ce să fie… asta e plajă, mai trebuie umbrelă şi salvamari să zică că nu e voie. Joacă şi fără spectatori puteau să joace şi pe un stadion de antrenament…”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Edi Iordănescu, înainte de Belarus – România: „Terenul ne nemulțumește foarte tare”

Selecţionerul Edi Iordănescu a fost, din nou, foarte acid la adresa terenului pe care va evolua naţionala. Selecţionerul naţionalei şi-a manifestat speranţa ca echipa noastră să treacă şi peste acest obstacol, pe care îl reprezintă gazonul.

„Am trecut peste multe obstacole, în această campanie am avut parte de provocări, nu vreau să reamintesc, dar nu a fost un drum ușor. Suntem pregătiți pentru orice.

Reclamă

Terenul ne nemulțumește foarte tare, consider că nu este o formă de respect pentru echipa națională a României. Avem nevoie să jucăm pe terenuri bune, vorbim de o campanie de calificare la EURO, aveam nevoie de o suprafață decentă, dar trebuie să arătăm bărbăție, tărie, spirit, să depășim și acest obstacol, să punem în valoare mai bine mijlocele pe care le avem și să atragem cele 3 puncte în clasament.

Tot timpul am ținut cont de detalii, știm că detaliile sunt capitale în anumite momente. În Kosovo am schimbat ceva, chiar în primul 11. Suprafața de aici nu este ok pentru un joc internațional. Ținând cont că se joacă și fără spectatori era totuși la îndemână ca meciul să se mute pe alt teren. Sunt total nemulțumit, dar nu vreau ca mesajul meu să fie înțeles greșit de către echipă.

Noi avem drumul nostru, e un statut pe care l-am creat, suntem într-o situație avantajoasă nouă pentru că am muncit pentru asta. Băieții au dat tot ce era mai bun, terenul nu poate să ne oprească din drumul pe care îl avem. Trebuie să aducem cele 3 puncte, indiferent de modul în care o facem”, a spus Edi Iordănescu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și