Închide meniul
Foto

„E timpul!” Ianis Hagi, apariţie de senzaţie în cantonamentul naţionalei de la Mogoşoaia

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 noiembrie 2023, 18:14 / Actualizat: 13 noiembrie 2023, 19:16

Reclamă

Ianis Hagi a avut apariţie de senzaţie în cantonamentul naţionalei de la Mogoşoaia. Jucătorul de la Alaves a venit extrem de montat pentru a ajuta naţionala să se califice la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„E timpul” – a fost mesajul mobilizator al lui Ianis Hagi postat pe reţelele de socializare. De asemenea, Ianis Hagi a avut o apariţie de senzaţie din punct de vedere vestimentar. Dacă se va califica la EURO, pentru Ianis Hagi va fi anul perfect. Tot în 2023, Ianis Hagi a făcut pasul cel mare şi s-a logodit cu iubita sa. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Ianis Hagi, apariţie de senzaţie în cantonamentul naţionalei de la Mogoşoaia

Ianis Hagi a venit îmbrăcat elegant la convocarea pentru meciurile cu Israel şi Elveţia. Finala cu elveţienii va fi pe 21 noiembrie, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Ianis şi-a etalat o jachetă elegantă, care a fost asortată perfect cu cravata, ămaşa albă şi pantalonii negri. România ar putea obţine calificarea la EURO 2024 încă de la meciul cu Israel.

Nicolae Stanciu, înainte de „finalele” cu Israel şi Elveţia, din preliminariile pentru EURO 2024

Nicolae Stanciu a vorbit înainte de finalele cu Israel şi Elveţia, din preliminariile pentru EURO 2024. România – Elveţia e live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, pe 21 noiembrie, de la 21:45. Israel – România e sâmbătă, de la aceeaşi oră.

Tricolorii au nevoie de o victorie cu Israel, în Ungaria, pentru a fi siguri de prima calificare la un turneu final european după opt ani. Stanciu a fost prezent şi la EURO 2016.

Reclamă

„O calificare ar însemna totul pentru mine şi ăsta e visul meu cel mai mare, să ducem România la EURO, având în vedere că au trecut 8 ani de la precedenta calificare, să fiu pe teren şi în preliminarii, pentru că pentru EURO 2016 nu am fost. Din postura de căpitan, este mai mult decât mi-aş fi putut imagina vreodată.

Mai avem aceste două meciuri şi ştim cu toţii ce înseamnă şi ce putem reuşi. La fel ca până acum, cred că am demonstrat de la începutul campaniei am arătat că suntem pregătiţi şi că ştim unde vrem să ajungem şi aşa vom fi şi la ora meciului cu Israel, şi la meciul cu Elveţia şi ne dorim ca la sfârşitul meciului cu Elveţia să le facem o bucurie fanilor, că ştiu că s-au epuizat biletele. Ar fi ceva extraordinar să sărbătorim o calificare cu 50.000 de oameni în tribune.

Dacă ar fi zis cineva că vom fi pe primul loc, toată lumea ar fi acceptat acest scenariu. Ştim cât am muncit şi îmi doresc din suflet să rămânem neînvinşi şi după cele două meciuri. Grupa e mai complicată sau rezultatele care au avut loc sunt destul de ciudate şi tot ce-mi doresc e să ajungem calificaţi, nu contează dacă neînvinşi sau nu.

Reclamă 4 / 0/3

Eu cred că merităm calificarea şi ăsta ar fi singurul criteriu de zis. Dacă nu merităm, nu vom ajunge, dar cred că am demonstrat că merităm lucrul acesta. Cel mai mult mă bucur de grupul ce s-a format. Sper să se menţină această stare. Sunt sigur că doar aşa vom avea rezultate şi vom avea prezenţă constantă la turneele finale”, a spus Stanciu, citat de frf.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îşi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” Vezi toate știrile
Citește și