Închide meniul

Edi Iordănescu i-a luat apărarea lui George Puşcaş, după ce a fost criticat pentru ultimele prestaţii: „Aşa este profilul lui!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 iunie 2023, 23:06

Reclamă
Edi Iordănescu i-a luat apărarea lui George Puşcaş, după ce a fost criticat pentru ultimele prestaţii: „Aşa este profilul lui!

Edi Iordănescu i-a luat apărarea lui George Puşcaş

Edi Iordănescu, în timpul unui interivu / AS.ro

Edi Iordănescu i-a luat apărarea lui George Puşcaş, după ce a fost criticat pentru ultimele prestaţii. Edi Iordănescu a vorbit despre George Puşcaş, unul dintre cei mai criticaţi jucători de la naţionala României după dubla naţionalei României cu Kosovo şi Elveţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu e de părere că George Puşcaş poate deveni un om de bază la naţionala României. Mai mult, selecţionerul României a avut un mesaj şi pentru contestatarii atacantului român.

Edi Iordănescu i-a luat apărarea lui George Puşcaş, după ce a fost criticat pentru ultimele prestaţii

Iordănescu a spus că Puşcaş nu a fost niciodată un jucător spectaculos şi că profilul lui este al unui atacnt bătăios, care se luptă cu fundaşii adverşi.

Ofensiv, e o chestie mai complicată, ai nevoie de repere, de impulsuri. Focusul nostru este pe organizare bună de joc, siguranță defensivă, după care, sigur, încercăm să ne ridicăm și nivelul răspunderii ofensive.

Referitor la George, nu este un jucător spectaculos, nu a fost niciodată. Este profilul de jucător, pivot clasic, care se luptă, care încearcă să țină de minge. Este o prezență bună în careu, acceptă lupta, în multe momente este prins cu spatele la poartă, așa este profilul lui.

Reclamă

Cred că are capacitatea să joace la un nivel superior, trebuie să înceapă să joace mai mult la echipa lui de club. Are o oportunitate fantastică în acest sezon, să fie în Serie A.

Luați exemplul meciului cu Finlanda, când efectiv a reușit de unul singur să tragă echipa după el și a fost decisiv, golul respectiv și cele trei puncte. Eu am mare încredere în George și sunt sigur că poate să fie important și eficient pentru echipa națională„, a spus Edi Iordănescu la prosport.ro.

Edi Iordănescu a explicat şi ce a trebuit să corecteze la echipa naţională, în urma unor analize făcute şi după jocurile făcute în Liga Naţiunilor.

Reclamă 4 / 0/3

Nu m-aș rezuma doar la afirmația că suferim ofensiv. Inclusiv cu mine în Liga Națiunilor, am suferit extraordinar de mult defensiv. Am primit goluri în aproape toate meciurile, fiecare adversar a avut două-trei ocazii importante. Am făcut un raport, concluzia a fost că, cu acele cifre, nu avem nicio șansă să mergem la European.

Una dintre prioritățile pe care le-am avut cu echipa a fost să corectăm acest aspect, să nu mai permitem adversarilor să construiască atât de multe ocazii și să nu mai primim gol joc de joc. Sunt niște elemente foarte importante pentru mine, pentru a merge la European, trebuie să ai organizare defensivă„, a mai spus selecţionerul României pentru sursa mai sus citate.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
Vezi toate știrile
Citește și