Închide meniul

Edi Iordănescu i-a răspuns lui Gică Popescu, după Elveția – România 2-2: ”Vorbim degeaba și avem logici diferite”

Dan Roșu Publicat: 20 iunie 2023, 9:05

Reclamă
Edi Iordănescu i-a răspuns lui Gică Popescu, după Elveția – România 2-2: ”Vorbim degeaba și avem logici diferite”

Florin Prunea a dezvăluit care este marele câştig al lui Edi Iordănescu, după "dubla" cu Kosovo şi Elveţia.

Edi Iordănescu, în timpul meciului Elveția - România 2-2 / Profimedia Images

Edi Iordănescu i-a răspuns lui Gică Popescu, după Elveția – România 2-2. Baciul a avut un discurs furibund la adresa selecționerului, iar Edi n-a rămas dator.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iordănescu susține că nu acesta este mesajul pe care îl așteaptă jucători precum Denis Alibec sau Tudor Băluță, veniți la echipa națională chiar de la Farul, echipa unde Popescu este președinte.

Edi Iordănescu i-a răspuns lui Gică Popescu, după Elveția – România 2-2

”Dacă mă uit și îmi verific contractul știu că obiectivul e să calific echipa la Campionatul European și știu că suntem pe traseul corect. Dacă vreți estetică după opt ani de lipsă de calificări, înseamnă că vorbim degeaba și avem logici diferite.

Nu vreau să comentez ce au spus. Am alte așteptări de la foștii mari fotbaliști, foști sportivi, sunt oameni care sunt în fotbalul românesc, au jucători la echipa națională. Probabil băieții ăștia așteaptă alte mesaje din partea lor, cel puțin asta cred”, a spus Edi Iordănescu.

Gică Popescu l-a făcut praf pe Edi Iordănescu

”Nu poți să vii să spui că ești pe drumul cel bun. Trebuia să îți dea 7 Elveția. Băi băiatule, la echipa națională nu e grup. Aici sunt rezultate. Ce vorbești tu de grup, de drumul cel bun: Doamne ferește! Să ne lase cu grup, familie, rezultatele contează.

Reclamă

Doamne ferește să fie ăsta drumul cel bun. El nu știe ce e aia echipa națională. Astea sunt cele mai proaste meciuri din istoria noastră (0-0 cu Kosovo și 2-2 cu Elveția). Suntem pe un drum total greșit. Trebuie să iasă imediat de pe drumul ăsta echipa națională.

Nu e meritul nostru pentru rezultat, a fost prostia Elveției. Cum să spui că ăsta e drumul cel bun? Cum să spui că ai creat valori? Habar nu ai ce înseamnă echipa națională. Care sunt valorile pe care le-ai creat? Valorile sunt calificările.

Nu să îi cadă mingea în cap lui Pușcaș, să ajungă la Moruțan, apoi la Mihăilă și să facem 2-2. Nu, Edi! Nu astea sunt valorile pe care le vrem la națională”, a spus Popescu, la Prima TV.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată clasamentul în grupa României după 4 etape

În celelalte partide din Grupa I, Israelul a reușit să o învingă pe Andorra cu scorul de 2-1, în timp ce selecționata din Belarus a câștigat, pe teren propriu, meciul cu Kosovo, cu scorul de 2-1.

În urma ultimelor rezultate înregistrate, România și-a menținut poziția a 2-a în Grupa I, care este condusă de Elveția, care a rămas pe primul loc, chiar dacă a obținut doar un rezultat de egalitate, pe teren propriu, cu România.

Clasamentul Grupei I

  • Elveția – 10 puncte
  • România – 8 puncte
  • Israel – 7 puncte
  • Belarus – 3 puncte
  • Kosovo – 3 puncte
  • Andorra – 1 punct
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și