Închide meniul

Edi Iordănescu, răspuns ferm pentru constestatari: „Nu trebuie să justific public selecţia, ci rezultatele”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 noiembrie 2023, 16:40

Reclamă
Edi Iordănescu, răspuns ferm pentru constestatari: „Nu trebuie să justific public selecţia, ci rezultatele

Edi Iordănescu, răspuns ferm pentru constestatari

Captură Youtube

Edi Iordănescu a avut un răspuns ferm pentru constestatari. După ce s-a anunţat lotul pentru dubla cu Israel şi Elveţia, au fost mai multe voci care au contestat alegerile selecţionerului. România – Elveţia, finala pentru EURO 2024, va fi pe 21 septembrie, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Într-un interviu acordat pentru FRF TV, selecţionerul le-a răspuns celor care au criticat selecţia. Edi Iordănescu a spus că, în contextul în care România se află pe primul loc, înseamnă că a făcut bine selecţia până acum.

Edi Iordănescu, răspuns ferm pentru constestatari

Jucătorii la care am apelat sunt îndelung monitorizați, nu i-am descoperit acum, contextul i-a adus însă în acest moment. Dacă vedeți absenții pe care îi avem, veți înțelege de ce am apelat la ei. Unii pot fi debutanți, dar noi avem încredere în ei. Mărturisesc faptul că mai sunt 2-3 jucători despre care opinia publica nu știe în acest moment că sunt cu situații medicale și nu suntem siguri că îi putem recupera!

Eu nu trebuie să justific public selecția, trebuie să justific rezultatul. Dacă rezultatele ne-au adus în situația asta, cu șanse importante de calificare, înseamnă că selecția a fost bună! Cu siguranță că fiecare are opinii și are dreptul la opinii. Sunt lucruri normale. Am rămas fidel unor principii: în primul rând, am dorit continuitate. Am spus mereu: campania e scurtă și nu putem face experimente. În trecut, când se apela mai mult la nivelul formei și se schimbau 10-12 jucători de la o acțiune la alta, era comentat acest lucru: de ce nu se dă continuitate, să se creeze omogenitate… Acum, dacă am mers pe continuitate, se vorbește mai mult de forma temporară a unor jucători.

Jucătorii la care am apelat sunt îndelung monitorizați, nu i-am descoperit acum, contextul i-a adus însă în acest moment. Dacă vedeți absenții pe care îi avem, veți înțelege de ce am apelat la ei. Unii pot fi debutanți, dar noi avem încredere în ei. Mărturisesc faptul că mai sunt 2-3 jucători despre care opinia publica nu știe în acest moment că sunt cu situații medicale și nu suntem siguri că îi putem recupera!”, a spus Edi Iordănescu pentru FRF TV.

Reclamă

Lotul naţionalei pentru „dubla” decisivă cu Israel şi Elveţia! Surprizele lui Edi Iordănescu

A fost publicat lotul naţionalei pentru „dubla” decisivă din preliminariile EURO 2024, cu Israel şi Elveţia. Aşa cum AntenaSport a anunţat în exclusivitate, Ionuţ Radu şi Florin Tănase au revenit la echipa naţională, pentru ultimele meciuri din preliminarii.

Din lotul naţionalei lipseşte Deian Sorescu, care nu a mai jucat niciun meci de la ultima acţiune a „tricolorilor”, din cauza unei accidentări.

„Pentru aceste ultime două meciuri din preliminariile EURO 2024, selecționerul Edward Iordănescu a convocat 28 de jucători:

Reclamă 4 / 0/3

PORTARI: Horațiu MOLDOVAN (FC Rapid 1923, 7/0), Florin NIȚĂ (Gaziantep | Turcia, 19/0), Ionuț RADU (Bournemouth | Anglia, 4/0);

FUNDAȘI: Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 13/1), Vasile MOGOȘ (CFR Cluj, 4/0), Radu DRĂGUȘIN (Genoa | Italia, 11/0), Andrei BURCĂ (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 23/1), Adrian RUS (Pafos | Cipru, 18/1), Bogdan RACOVIȚAN (Raków | Polonia, 0/0), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 32/2), Andres DUMITRESCU (Slavia Praga | Cehia, 0/0);

MIJLOCAȘI: Marius MARIN (Pisa | Italia, 13/0), Vladimir SCRECIU (Universitatea Craiova, 3/0), Andrei ARTEAN (Farul Constanța, 0/0), Răzvan MARIN (Empoli | Italia, 50/3), Alexandru CICÂLDĂU (Konyaspor | Turcia, 33/4), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 64/14), Darius OLARU (FCSB, 14/0), Olimpiu MORUȚAN (Ankaragucu | Turcia, 13/1), Marius ȘTEFĂNESCU (Sepsi OSK, 2/0), Ianis HAGI (Deportivo Alaves | Spania, 29/3), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 16/4), Florinel COMAN (FCSB, 10/1);

ATACANȚI: Florin TĂNASE (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 17/2), Denis DRĂGUȘ (Gaziantep | Turcia, 6/2), George PUȘCAȘ (Genoa | Italia, 38/10), Denis ALIBEC (Muaiter | Qatar, 35/4), Daniel BÎRLIGEA (CFR Cluj, 1/0)”, a anunţat frf.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și