Închide meniul

Elveţia – România LIVE TEXT | Edi Iordănescu atacă cu Ianis Hagi şi Denis Alibec în derby-ul pentru primul loc!

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 iunie 2023, 18:26

Reclamă
Elveţia – România LIVE TEXT | Edi Iordănescu atacă cu Ianis Hagi şi Denis Alibec în derby-ul pentru primul loc!

Edi Iordănescu, fabulos când a venit vorba despre "EURO văzut la televizor"

Edi Iordănescu, în timpul unui interviu / Captură AntenaSport

Edi Iordănescu atacă cu Ianis Hagi şi Denis Alibec în meciul Elveţia – România, din preliminariile EURO 2024, care va fi în această seară, de la ora 21:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din informaţiile AS.ro, selecţionerul României face schimbări importante faţă de echipa de start pe care a aliniat-o în Kosovo. La Priştina, în urmă cu trei zile, tricolorii au smuls doar o remiză albă. Au avut numai trei şuturi pe spaţiul porţii adverse.

Edi Iordănescu atacă cu Ianis Hagi şi Denis Alibec în Elveţia – România

În Kosovo, Edi Iordănescu a ieşit la atac cu George Puşcaş, Florinel Coman şi Dennis Man. Acum, este decis să facă modificări în ofensivă. Îl va titulariza, în premieră în mandatul său, pe Ianis Hagi. Fiul „Regelui” a ratat meciurile din startul campaniei, dar şi-a intrat în formă şi va fi forţat împotriva liderului Grupei I.

Şi Denis Alibec va fi titularizat. Selecţionerul şi-ar fi dorit şi în Kosovo să îl folosească, din primul minut, pe golgheterul campioanei României. Atacantul Farului a avut însă probleme medicale şi nu a fost forţat. A intrat în minutul 86, în locul lui George Puşcaş.

România este pe locul secund în grupa din preliminariile pentru prezenţa la EURO 2024 şi este în faţa marelui test. Cu o victorie în faţa Elveţiei va fi noul lider. Totuşi, adversara tricolorilor trece printr-un moment excelent. A primit un singur gol în primele trei partide şi a înscris de 10 ori!

Reclamă

Edi Iordănescu i-a luat apărarea lui George Puşcaş

Ce caută Pușcaș la națională? Asta nu înțeleg. Pușcaș n-a făcut nimic, ce a căutat el să ne exaspereze până spre finalul meciului? A fost capăt de linie, n-a făcut nimic. Eu nu înțeleg de ce este mereu chemat la națională și titularizat. Nu înțeleg de ce a intrat atât de târziu Alibec„, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro, la finalul meciului cu Kosovo.

Edi Iordănescu le-a răspuns criticilor chiar înaintea confruntării cu Elveţia. S-a ferit totuşi să îi pronunţe numele managerului general de la FCSB. Cu MM s-a contrat în momentul plecării de pe banca echipei lui Gigi Becali.

Acceptăm şi criticile, sunt normale, sunt fireşti, chiar dacă nu sunt de acord cu unele dintre ele. Dar cum am spus, ştiu să respect opiniile.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: Cum îl simţiţi pe Puşcaş? El a fost cel mai criticat…) În primul rând consider că nu putem să vorbim despre estetica unui joc care s-a jucat pe mocirlă. Aţi văzut cât de greu a fost, echipa s-a dăruit total. Ştiţi că nu ne stă prea mult în caracteristică să acceptăm lupta asta dusă până la limita regulamentului. După mult timp, echipa a arătat din nou spirit şi atitudine.

Am văzut toţi jucătorii puşi în slujba echipei şi asta a fost foarte important. Ca să vorbim despre un joc estetic în condiţiile în care aveai o problemă să mergi efectiv pe teren, pentru mine este prea mult. Cred că punctele ne duc la European şi nu estetica!

Aş vrea, dacă îmi permiteţi, nu sunt de acord cu ce s-a discutat în spaţiul public despre Puşcaş. Ştiu să respect o opinie, dar din punctul meu de vedere George a făcut un joc de mare efort, s-a bătut cu fundaşii adverşi, a fost în multe momente cu spatele la poartă. Ne-a ajutat să mişcăm centrul de greutate.

N-a avut realizări clare, dar a fost foarte important. E păcat să punem la zid jucători în felul ăsta„, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și