Închide meniul
Foto

Filmul complet al scandalului provocat de fanii români în Andorra! Reacţia unuia dintre ultraşii implicaţi în scandal VIDEO

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 martie 2023, 17:03

Filmul complet al scandalului provocat de fanii români în Andorra! Reacţia unuia dintre ultraşii implicaţi în scandal VIDEO

Scandal la Andorra - România 0-2

Copaj AntenaSport

Filmul complet al scandalului provocat de fanii români în Andorra, acolo unde fanii români s-au bătut între ei. Printre cei implicaţi a fost şi Andrei Preda, zis şi „Gogoaşă”. Andorra – România 0-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultraşii români s-au dat în spectacol încă din start. Aceştia au aprins torţe, lucru pe care l-au repetat şi pe parcursul partidei. Cel mai tensionat moment din tribune a fost în momentul în care fanii români s-au bătut. Pe imagini se vede cumk mai mulţi ultraşi au lovit un alt fan. România riscă sancţiuni dure din partea UEFA din cauza incidentelor provocate de fani. Naţionala lui Edi Iordănescu poate juca şi fără fani meciurile din această campanie, având în vedere că fanii au mai provocat incidente de-a lungul timpului.

Filmul complet al scandalului provocat de fanii români în Andorra

Printre cei care au fost implicaţi în incidente a fost şi Andrei Preda, liderul ultraşilor celor de la FC U Craiova. Acesta a susţinut că fanii români nu s-au bătut între ei. „Românii nu s-au bătut între ei!”, a scris Andrei Preda pe reţelele de socializare.

Video cu scandalul provocat de fanii români

Video cu torţele aprinse de fanii români

Florin Răducioiu şi Viorel Moldovan, atac la fanii care au făcut scandal în Andorra – România 0-2

Florin Răducioiu şi Viorel Moldovan i-au făcut praf pe fanii care au făcut scandal în meciul Andorra – România, scor 0-2, care a putut fi urmărit LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Foştii internaţionali au răbufnit după ce au văzut ce s-a întâmplat în peluza în care aveau bilete mai mulţi ultraşi ai naţionalei noastre.

Reclamă

2927 de spectatori au fost prezenţi pe arena din Andorra, majoritatea români. Din păcate, în startul partidei au fost incidente şi a fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine. Printre cei surprinşi în imagini era şi Andrei Preda („Gogoaşă”), liderul Peluzei Sud 1997 care susţine Craiova lui Mititelu.

Aceste persoane nu ar trebuie să mai aibă acces pe stadioanele pe care joacă România. Trebuie identificați. Trebuie luate măsuri foarte dure. Sunt niște derbedei! Nu au ce căuta pe stadioanele pe care joacă naționala! E inadmisibil! Sunt dezgustat! Să faci așa ceva pe teren străin…

O rușine! Mai bine își spun «Divizați sub tricolor». Trebuie să se ia repede măsuri. Nu e posibil să asistăm la așa ceva! Trebuie să facă tot posibil pentru a-i elimina de pe stadioane. Nu îmi vine să cred. Sunt incredibil de violenți. Trebuie pedepsiți”, a spus Florin Răducioiu la primasport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Şi Viorel Moldovan i-a criticat dur pe fanii care au făcut haos în Andorra. Îşi doreşte să se ia măsuri fără precedent, pentru a nu se mai repeta un astfel de episod. România riscă să joace cu tribunele goale la următoarele meciuri, de acasă, din campania de calificare la EURO 2024.

Eu am mai văzut așa ceva la un meci la Budapesta, contra Ungariei. Eram la încălzire și ei se băteau precum chiorii. Niște animale! «Uniți sub tricolor…». E urât! Ăștia suntem…

Trebuie identificați și «umflați». Pedepsiți… Astfel de exemplare nici nu mă interesează… Decât să joci cu astfel de suporteri în tribună… Da, suferă alți pentru unii care fac așa ceva”, a declarat şi Viorel Moldovan.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și