Închide meniul

Florin Răducioiu şi Viorel Moldovan, atac la fanii care au făcut scandal în Andorra – România 0-2: „Derbedei. O ruşine!” / „Nişte animale”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 martie 2023, 9:32

Florin Răducioiu şi Viorel Moldovan, atac la fanii care au făcut scandal în Andorra – România 0-2: „Derbedei. O ruşine! / „Nişte animale

Florin Răducioiu şi Viorel Moldovan, atac la fanii care au făcut scandal în Andorra - România 0-2

Fanii români s-au bătut cu stewarzii din Andorra / AntenaSport

Florin Răducioiu şi Viorel Moldovan i-au făcut praf pe fanii care au făcut scandal în meciul Andorra – România, scor 0-2, care a putut fi urmărit LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Foştii internaţionali au răbufnit după ce au văzut ce s-a întâmplat în peluza în care aveau bilete mai mulţi ultraşi ai naţionalei noastre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

2927 de spectatori au fost prezenţi pe arena din Andorra, majoritatea români. Din păcate, în startul partidei au fost incidente şi a fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine. Printre cei surprinşi în imagini era şi Andrei Preda („Gogoaşă”), liderul Peluzei Sud 1997 care susţine Craiova lui Mititelu.

Florin Răducioiu şi Viorel Moldovan, atac la fanii care au făcut scandal în Andorra – România 0-2

Florin Răducioiu cere identificarea scandalagiilor şi interzicerea lor pe stadioane. Fostul jucător al Generaţiei de Aur a dat de pământ cu ultraşii din brigada „Uniţi sub Tricolor”.

Aceste persoane nu ar trebuie să mai aibă acces pe stadioanele pe care joacă România. Trebuie identificați. Trebuie luate măsuri foarte dure. Sunt niște derbedei! Nu au ce căuta pe stadioanele pe care joacă naționala! E inadmisibil! Sunt dezgustat! Să faci așa ceva pe teren străin…

O rușine! Mai bine își spun «Divizați sub tricolor». Trebuie să se ia repede măsuri. Nu e posibil să asistăm la așa ceva! Trebuie să facă tot posibil pentru a-i elimina de pe stadioane. Nu îmi vine să cred. Sunt incredibil de violenți. Trebuie pedepsiți”, a spus Florin Răducioiu la primasport.ro.

Reclamă

Şi Viorel Moldovan i-a criticat dur pe fanii care au făcut haos în Andorra. Îşi doreşte să se ia măsuri fără precedent, pentru a nu se mai repeta un astfel de episod. România riscă să joace cu tribunele goale la următoarele meciuri, de acasă, din campania de calificare la EURO 2024.

Eu am mai văzut așa ceva la un meci la Budapesta, contra Ungariei. Eram la încălzire și ei se băteau precum chiorii. Niște animale! «Uniți sub tricolor…». E urât! Ăștia suntem…

Trebuie identificați și «umflați». Pedepsiți… Astfel de exemplare nici nu mă interesează… Decât să joci cu astfel de suporteri în tribună… Da, suferă alți pentru unii care fac așa ceva”, a declarat şi Viorel Moldovan.

Reclamă 4 / 0/3

Scandal în tribuna românilor la Andorra – România

Fanii care au însoţit naţionala au sărit la scandal cu stewarzii prezenţi la meci. Cel mai probabil, totul a început de la un steag confiscat de oamenii de ordine din micuţa ţară.

Mai mulţi stewarzi au fost trimişi în zonă pentru a calma situaţia şi, după câteva zeci de secunde, ultraşii tricolorilor s-au liniştit şi au continuat să îşi încurajeze echipa.

Toate biletele pentru meciul Andorra – România au fost vândute, iar organizatorii anunță că jumătate din acestea au fost achizionațe de suporterii țării noastre.

Toate cele 3.000 de bilete puse în vânzare pentru meciul din această seară au fost vândute. Dintre acestea, 700 au fost cumpărate de suporteri români prin platforma bilete.frf.ro. Totuși, organizatorii susțin că mai sunt români care au achiziționat bilete în zona neutră. Așteptările acestora sunt că jumătate din stadion va fi ocupat de români”, se arată pe site-ul Federației Române de Fotbal.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și