Închide meniul

Franța – Olanda 4-0. Kylian Mbappe a reușit o „dublă” la primul meci în calitate de căpitan! Toate rezultatele serii în preliminariile pentru EURO 2024, AICI

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 24 martie 2023, 23:40

Franța – Olanda 4-0. Kylian Mbappe a reușit o dublă” la primul meci în calitate de căpitan! Toate rezultatele serii în preliminariile pentru EURO 2024, AICI

Franța - Olanda și Suedia - Belgia, meciurile serii în preliminariile pentru EURO 2024

Kylian Mbappe / Profimedia

Franța – Olanda și Suedia – Belgia au fost meciurile serii în preliminariile pentru EURO 2024 și au putut fi urmărite LIVE SCORE pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vicecampioana mondială a început în forță campania de calificare pentru EURO 2024, iar Kylian Mbappe a strălucit din nou, reușind o „dublă”. Romelu Lukaku s-a distrat și el cu Suedia, reușind un „hat-trick”.

Franța – Olanda și Suedia – Belgia, meciurile serii în preliminariile pentru EURO 2024, LIVE SCORE (21:45). Toate rezultatele, AICI

Min. 90+5: Memphis Depay ratează penalty-ul prin care putea înscrie golul de onoare.

Min. 87: Franța – Olanda 4-0! Kylian Mbappe reușește „dubla” cu un șut excelent.

Min. 22: Franța – Olanda 3-0! Kylian Mbappe scapă singur cu portarul și înscrie fără probleme!

Reclamă

Min. 8: Franța – Olanda 2-0! Dayot Upamecano majorează diferența pentru „Les Bleus”!

Min. 2: Franta – Olanda 1-0! Antoine Griezmann deschide scorul după un assist al lui Kylian Mbappe!

Min. 1: Au început meciurile!

Reclamă 4 / 0/3

Meciurile serii în preliminariile pentru EURO 2024:

  • Bulgaria – Muntenegru 0-1
  • Austria – Azerbaijan 4-1
  • Cehia – Polonia 3-1
  • Franța – Olanda 4-0 
  • Gibraltar – Grecia 0-3
  • Moldova – Insulele Feroe 1-1
  • Serbia – Lituania 2-0 
  • Suedia – Belgia 0-3

Cristiano Ronaldo, performanţă magnifică! A devenit jucătorul cu cele mai multe selecţii din istoria fotbalului, în Portugalia – Liechtenstein: „Regele recordurilor!”

Cristiano Ronaldo a reuşit o performanţă magnifică. A devenit jucătorul cu cele mai multe selecţii din istoria fotbalului. Atacantul în vârstă de 38 de ani a atins o bornă incredibilă în Portugalia – Liechtenstein, meci din grupa J a preliminariilor pentru EURO 2024.

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a devenit joi seara liderul mondial al selecţiilor în echipa naţională. Lusitanul a ajuns la 197 de meciuri disputate pentru echipa naţională a Portugaliei.

Cristiano Ronaldo a fost titularizat de selecţionerul Roberto Martinez în meciul de joi seara, dintre Portugalia şi Liechtenstein, iar atacantul lui Al-Nassr l-a depăşit pe kuweitianul Bader Al-Mutawa, cel cu care se afla la egalitate pe prima poziţie a clasamentului celor mai selecţionaţi jucători din lume. Cristiano are 197 de selecţii şi poate fi primul jucător din lume care va atinge barieră celor 200 de selecţii.

„Doamnelor şi domnilor, regele recordurilor. Cristiano Ronaldo este jucătorul cu cele mai multe apariţii la echipa naţională din istorie!„, a scris Federaţia Portugheză de Fotbal pe contul de Twitter.

Cristiano Ronaldo deţine şi recordul mondial al golurilor marcate pentru o echipă naţională, cu 118 reuşite.

Cristiano a debutat în echipa naţională a Portugaliei la 20 august 2003, în meciul Portugalia – Kazahstan 1-0.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și