Închide meniul

Gică Hagi, după atacul brutal al lui Gică Popescu la adresa lui Edi Iordănescu: ”Să se conecteze la treaba pe care o au ei”

Dan Roșu Publicat: 22 iunie 2023, 9:50

Reclamă
Gică Hagi, după atacul brutal al lui Gică Popescu la adresa lui Edi Iordănescu: ”Să se conecteze la treaba pe care o au ei”

Gică Hagi, după atacul brutal al lui Gică Popescu la adresa lui Edi Iordănescu

Gică Hagi, într-o conferință de presă / Antena Sport

Gică Hagi a avut o primă reacție după atacul lui Gică Popescu la adresa lui Edi Iordănescu, în urma meciului Elveția – România 2-2, din preliminariile Euro 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popescu l-a criticat în termeni duri pe selecționerul care vorbea după meci de ”drumul bun pe care se află” naționala care are 8 puncte după primele 4 meciuri disputate în Grupa I, unde ocupă locul 2.

Gică Hagi, după atacul brutal al lui Gică Popescu la adresa lui Edi Iordănescu

„Fiecare poate să aibă o opinie și o părere. Important e ca Edi să se conecteze la treaba pe care o au ei. Au făcut o muncă bună, eu cred că sunt în joc. Avem șansa noastră, trebuie să fim plini de încredere.

Cred că echipa națională e susținută, suporterii vin și își doresc să ne calificăm. Trebuie să ne dorim, chiar dacă un fost jucător își dă cu părerea. Ei trebuie să se concentreze pe munca lor. Eu pot să vă spun că echipa are un potențial foarte mare.

Acum patru ani s-a făcut o performanță uimitoare, iar la un moment dat ei vor crește și vor ajunge oameni de bază la echipa mare. Dacă se uită la istorie, trebuie să aibă ambiția să ne depășească pe noi.

Reclamă

Pentru a ajunge mari, trebuie să fim devotați, să dăm totul și să vină cu drag la echipa națională. Mai devreme sau mai târziu se va face o echipă care să ne bucure”, a spus Hagi, citat de digisport.ro.

Gică Popescu l-a făcut praf pe Edi Iordănescu

”Astăzi am fost o familie. Felicit băieții, e un punct mare pentru viitorul naționalei. Când ai suflet și nimic de reproșat înseamnă că suntem pe drumul cel bun”, au fost declarațiile care l-au făcut pe Popescu să fie mai vehement ca niciodată.

”Nu poți să vii să spui că ești pe drumul cel bun. Trebuia să îți dea 7 Elveția. Băi băiatule, la echipa națională nu e grup. Aici sunt rezultate. Ce vorbești tu de grup, de drumul cel bun: Doamne ferește! Să ne lase cu grup, familie, rezultatele contează.

Reclamă 4 / 0/3

Doamne ferește să fie ăsta drumul cel bun. El nu știe ce e aia echipa națională. Astea sunt cele mai proaste meciuri din istoria noastră (0-0 cu Kosovo și 2-2 cu Elveția). Suntem pe un drum total greșit. Trebuie să iasă imediat de pe drumul ăsta echipa națională.

Nu e meritul nostru pentru rezultat, a fost prostia Elveției. Cum să spui că ăsta e drumul cel bun? Cum să spui că ai creat valori? Habar nu ai ce înseamnă echipa națională. Care sunt valorile pe care le-ai creat? Valorile sunt calificările.

Nu să îi cadă mingea în cap lui Pușcaș, să ajungă la Moruțan, apoi la Mihăilă și să facem 2-2. Nu, Edi! Nu astea sunt valorile pe care le vrem la națională”, a spus Popescu, la Prima TV.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” Vezi toate știrile
Citește și